Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan lány, fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány, fiatal nő, aki esetleg vállalt már pénzért erotikus munkát, szóval volt már k*rva, vagy még mindig az? Tudna róla mesélni, hogy mért kezdte, és hogy milyen? Rossz és jó tapasztalatok?!

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 14:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Làtom, csak nekem volt gyerekszobàm...de minek vitatkoznék?
2012. aug. 25. 14:27
 12/30 anonim ***** válasza:
Pedig sok van. Az én barátnőm is régen űzte rövid ideig, mert rákényszerült, mikor kirakták a szülei. Nem jó munka, sok rosszat él át egy lány, de sok pénzt keres. Valamit valamiért...én nem ajánlom. Szerencsére most már boldog, kiheverte.
2012. aug. 25. 14:29
 13/30 anonim ***** válasza:
80%

6: Merre utaztál? Én is sokat utazom, de csak elvétve látok egyet-egyet.

Amit írsz, az az őket felszedőkre is vonatkozik. Szerintem csak igen agybeteg pasi állhat meg nekik, hisz ki tudja, mit kaphat el tőlük.

Rossz belegondolni, mit érezhet a pasi felesége mondjuk, amikor megtudja, hogy ő is elkapta, mert a férje elkapta egy ilyen útszéli lánytól. Tényleg nem bántani akarom őket.

De megértem, ha a feleség ilyenkor megbeszélés nélkül "kivágja" a férjét. :/

2012. aug. 25. 14:30
 14/30 A kérdező kommentje:

és akkor kik a r*bancok?

azok az akár velem egyidős lányok (17) vagy kicsit idősebbek, akik nagyon p*csásan öltözködnek, teszik az agyukat, és sokszor lefeküdnek épp ezért mindenféle fiúval, azok nem r*bancok?!

mert ők se túl jobbak, sőőt!

mert nekik ott az iphone 4s a kezükbe meg kistáska a karon meg minden, azt mégis ezt csinálják....

2012. aug. 25. 14:32
 15/30 A kérdező kommentje:
Dunaharaszti fele az autópályán, pontosan nem tudom meik úton, rengeteg van, mindenféle, szép is csúnya is, mosolygos vagy durcásabbb, idősebb fiatalabb...
2012. aug. 25. 14:33
 16/30 anonim ***** válasza:
sokan nem tudtok erröl semmit, de nem is firtatom, mert amig anyuci-apuci alàtok rak mindent, és luxusban éltek, sosem fogtok ilyet làtni. Egyszer màr elmagyaràztam, miért ku.rva valaki, és miért nem. Ha valaki csak ugy füvel fàval félrepakol, az ku.rva. Aki muszàlybol csinàlja, ne adj isten futtatjàk az nem kur.va, és szerintem nem elitélendö. De tudjàtok mit? éljetek a salyàt kis fekete-fehér vilàgotokban, ha nektek ugy jo:)
2012. aug. 25. 14:34
 17/30 anonim ***** válasza:
24%
Ki tudnám tekerni a nyakát az ilyeneknek,mert miattuk ítélik el a nem pénzéhes nőket is.
2012. aug. 25. 14:35
 18/30 anonim ***** válasza:

14: Ha válogatós, igényes, és csak fullos fiúkkal fekszik le, nem nevezném annak.

Ők épp az élvezetért teszik! Nekik van pénzük. Jól élnek.

Náluk az a helyzet, hogy sokszor nekik kell csak arra a fiú/fiúk, játszanak velük.

Én akkor nem tudom becsülni, ha részegen bármit megtehetnek vele, bármit bevállal, pedig ő maga nem is élvezi. Kihasználják. De ha fordítva, és ő "használja" a partnert, mondjuk nyalatja a kis p.nciját, és csak olyasmit tesz, amire beindul, akkor nem nevezném r.binek, bár lehet annak is, változó, ki hová kategorizálja őket.

Na meg, ezek a csajok néha nagyon is finnyásak, ha már egy szőrszál nem úgy áll a srácon (vagy egyáltalán van rajta) nem kell nekik..

2012. aug. 25. 14:35
 19/30 anonim ***** válasza:

16: Ebben is van igazság, de az én nőismerőseim alá se pakolt anyuci-apuci mindent. Viszont ok, mégis jobban éltek, volt lehetőségük legalább arra, hogy továbbtanuljanak, rendes munkát kaptak.

És jogos, hogy sok nő rá van kényszerülve.

Viszont én (ahogy említettem) akkor tartok szánalmasnak egy nőt (ez nem a hivatásosokra vonatkozik!) ha tényleg bárki megd.ghatja, nincsenek igényei, használhatják akár egy szexbabát.

De ha válogatós, és csak azt engedi, amit élvez, nem pedig akaratgyenge módon megtesz mindent a pasinak, nem számít hány partnere van. Sőt, az ilyenek után futnak, sokan hasztalan. Mert az ilyen lányok nagyon nem állnak le akárkivel.

2012. aug. 25. 14:38
 20/30 anonim ***** válasza:
27%

osztálytársam az. középsuli 11. osztály elején kezdte (3 éve). faterja lelépett, otthagyta őt a 3 tesóját, az adósságokat, meg a munkanélküli semmitérő alkoholista anyjukat 1 rozzant kis házban a putrisortó nem messze.

Pedig a lánynak van esze mert éltanuló, és igencsak jó teste van középhosszú szőke hajjal.

mikor ki akarták kapcsolni az áramot a tv és a telefon után akkor betelt nála a pohár. kért tőlünk annyit h vegyünk neki 10 doboz gumit és hozzuk-vigyük ki kocsival a szomszéd városon túli buszmegállóba.

suli után (és néha helyette is) mindig vittük ki pár órára "dolgozni". azóta is azt csinálja, plusz 1 év külföldi dugás után már eljutott szerencsére addig h a testvéreit magához vette és elköltözhetett a közeli városba (Kecskemét) 1 SAJÁT lakásba.

2012. aug. 25. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!