Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem már nem érdekelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem már nem érdekelnek a csajok! Az baj? (Többi Lent)

Figyelt kérdés

16 Éves Fiú Vagyok Visszahúzódó... Nem vagyok "Meleg" Nem is leszek az.. Ha nem Jövők Be semelyik lánynak... Akkor Nem érdekelnek a Lányok... Már nincs Értelme Próbálkoznom! (Semmi Esélyem...) (Most már Olthat Mindenki...) Szerintem így Jobb lesz... Mer egy olyan Hülye gyereknek mint nekem Soha nem lesz Barátnője...:(

(Nincs Önbizalom Hiányom)

(Hanem csak Szimplán "Ronda Vagyok")

(Meg a lányok Szemében egy Senki vagyok)

A Képemre Már igaz mondták hogy Helyes Vagyok...

De ha helyes lennék akkor lenne Barátnőm...

Nyilván csak azért Mondák hogy "Helyes" vagyok...

Mert nem szerettek volna Sokan meg sérteni...

#Érdekelnek
2012. aug. 25. 09:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem tudok mit írni erre.

De, lehet hogy tényleg helyes vagy, viszont hiányoznak a belső értékeid. Mármint a jók.

2012. szept. 3. 22:17
 22/24 anonim válasza:

nekem szintugy nem lessz soha csajom ezért is érzem úgy hogy nem érdemes próbálkozni.

és hogy legyen némi higgadt napom elmennék egy utcai lányhoz....

néha napján viszont megpróbálom de kudarcra vagyok itálve.

ne hari de nincs tanácsom. :(

2012. okt. 5. 17:17
 23/24 anonim ***** válasza:

22-es!:

Ha nem bírod tovább, akkor inkább lakásoshoz menj, ne utcaihoz!

2012. okt. 5. 20:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hozzászólásokat, szóval ha ezt már írta valaki akkor bocsi..:

"Engem már nem érdekelnek a csajok! Az baj?"-már miért lenne baj? csak mert 16 évesen elhatároztad, hogy téged bizony nem érdekelnek a csajok? omg..össze ne dőljön a világ csak mert van még egy önbizalom hiányos srác. Már bocs de szánalmas ez a hozzáállás.

"De ha helyes lennék akkor lenne Barátnőm... "- nem olyan biztos az mert a lányok többsége nem csípi az olyan srácokat, akik így sajnáltatják magukat(ha helyes lennél, bizonyára találnál vmi más indokot az önsajnálatra).

Mellesleg van egy haverom, aki egyáltalán nem mondható helyesnek, de(!) jó pont nála, hogy nem visszahúzódó, vicces és elég jó fej. Megsúgom, hogy van barátnője is mert nem úgy áll hozzá, hogy 'jaj csúnya vagyok és soha nem lesz barátnőm', hanem mert kezdeményezni és sikere is lett.

2012. okt. 13. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!