Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem már nem érdekelnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem már nem érdekelnek a csajok! Az baj? (Többi Lent)

Figyelt kérdés

16 Éves Fiú Vagyok Visszahúzódó... Nem vagyok "Meleg" Nem is leszek az.. Ha nem Jövők Be semelyik lánynak... Akkor Nem érdekelnek a Lányok... Már nincs Értelme Próbálkoznom! (Semmi Esélyem...) (Most már Olthat Mindenki...) Szerintem így Jobb lesz... Mer egy olyan Hülye gyereknek mint nekem Soha nem lesz Barátnője...:(

(Nincs Önbizalom Hiányom)

(Hanem csak Szimplán "Ronda Vagyok")

(Meg a lányok Szemében egy Senki vagyok)

A Képemre Már igaz mondták hogy Helyes Vagyok...

De ha helyes lennék akkor lenne Barátnőm...

Nyilván csak azért Mondák hogy "Helyes" vagyok...

Mert nem szerettek volna Sokan meg sérteni...

#Érdekelnek
2012. aug. 25. 09:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nagyon irigy vagyok rád *.*
2012. aug. 25. 11:12
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is ilyen vagyok és még huszonévesen sem jött össze semmi, pedig több lány szerint helyes vagyok és mondtak már olyat is, hogy el sem hiszik, hogy nem volt még barátnőm.

De a tini lányok többsége tényleg a külsőre hajt és arra, hogy milyen menő ruhákban jársz meg mennyire vagy nagydumás, menő, társasági ember.

Én csendes, visszahúzódó, elmélkededős srác vagyok, így észre sem vesznek a lányok.

2012. aug. 25. 11:22
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Csak tini vagy, úgyhogy nyugi, majd kinövöd.
2012. aug. 25. 11:26
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

Hagyd már 16 évesen ezt a világfájdalma-senki se szeret dumát kis nyomi! Dunát lehetne rekeszteni a hozzád hasonló tejbetökökkel! Embereld meg magad mert kibszott kis pöc$ maradsz életed végéig és a jó nők másnak jutnak!

30F

2012. aug. 25. 21:24
 15/24 anonim válasza:

"Helyes", jézusmária, de utálom ezt a szót.

Persze, mindenki a külsőt nézi meg először, én is, hiszen ami belül van, azt (jobb esetben...xD) nem látjuk!

Lehet egy fiú akármilyen gyönyörű, ha közben meg egy idióta, a világért össze nem jönnék vele, és remélem, a legtöbb lány így van vele. Egyébként nem kell elsietni, tudom, hogy rettentő rossz ez a magány, ha érettebb vagy, mint a kortársaid, de vigasztaljon, hogy én még nálad is fiatalabb vagyok... Ismerkedhetsz esetleg interneten, ha félénk vagy és nem tudsz beszélni (lásd:én), persze nem a szexpartnerkereső oldalakra gondolok, hanem fórumokra, ilyesmikre, csak óvatos légy, és tanulj meg szépen, helyesen írni, fogalmazni, minden bántalmazás nélkül! Aki nem tud írni, a legtöbben itt se veszik komolyan. Inkább a gondolataiddal és egyáltalán, önmagaddal próbáld lenyűgözni a lányokat, ne a két szép szemed világával, ami egyébként nehéz lesz, mert a legtöbb lány ebben a korban rettentő hülye. (Már bocsánat és tisztelet a kivételnek) De addig csak hajrá, fel a fejjel! :D

2012. aug. 27. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:
36%
suli egyik legszebbjének tartanak+osztály legszebbjének még sincs barátom! :) 15L
2012. aug. 27. 11:12
 17/24 anonim ***** válasza:
80%

16 évesen elképesztően ronda voltam elképesztően sz*r stílussal.Nemhogy azt nem mondták,hogy szép vagyok,de sokszor csúfoltak is emiatt.

Most 22 vagyok és döglenek utánam a pasik(Bár kapcsolatban 6éve,de még ezt is lesz*rják)

Ha nem nézel ki jól tegyél ellene.Egyébkén még nagyon gyerek vagy,ráérsz a nőkkel:D

2012. aug. 27. 11:18
 18/24 anonim ***** válasza:

minden relatív

csajozz

2012. szept. 3. 19:13
 19/24 anonim ***** válasza:

A helyesírásod elég vacak. Hol tanították neked azt, hogy majdnem minden szót nagy kezdőbetűvel kell írni? Pl. nem "Önbizalom Hiányom", hanem "önbizalomhiányom".

Első lépésben ezen kellene javítanod, mert ha így írsz levelet egy lánynak, akkor nagyon el fog gondolkodni azon, hogy érdemes-e egyáltalán rád pazarolnia az idejét.

2012. szept. 3. 19:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Az hogy ezt ide kiírtad épp azt mutatja, hogy még érdekelnek. Ugye ami nem érdekel azért nem panaszkodsz, !mind1 hogy ha ez most nem az.

Persze ettől még megértem, nehéz. De próbáld meg jobban érezni magad valahogy, lehet hogy depressziós vagy az is lehet. Egyedül meg persze még nehezebb. Viszont ha jobb közérzeted lenne, boldogabb lennél biztos másképp látnád a dolgokat, szóval a lényeg hogy ez most így nem baj. Illetve nem abból a szempontból hogy veled van baj, csak szomorú :( hogy így érzed magad.

Valahogy kösd le magad, olvass könyveket, stb próbáld el vonni az agyad figyelmét saját magadról! Hogy sikerüljön ilyen zoned out hangulba kerülnöd, mint pl azon kapod magad, ja oh már 5 órája olvasom de jó, és úgy maradni valahogy^^. Biztos volt már ilyen veled, úgyis érzed olyankor jól érzed magad.

2012. szept. 3. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!