Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ferfikent keves vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ferfikent keves vagyok, penzzel meg lehetne oldani, hogy legyen baratnom?

Figyelt kérdés

Kulfoldrol irok, azert nincsenek most ekezetek.

Az eddigi eletemben nem volt tulzottan sok sikerem a nok teren. Most, ahol dolgozom a nyaron; rengeteg olyan parositast latok, ahol szep, sot gyonyorunok vannak egyutt atlagos vagy akar ronda ferfival. Megkerdeztem az ismeroseimet, szerintuk penz van a dologban.

Az itteni kintlet es munka most inspiraciot adott nekem arra, hogy ezen az uton induljak el.

A kerdesem lenyege az lenne, hogy amennyiben tartosan kulfoldon sikerulne dolgoznom, az ott megkeresett penz segitsegevel lehetseges-e a sok bojtoles bepotolasa?

2012. aug. 24. 22:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Megertettem. Higgyetek el, nem szivesen tettem fel ezt a kerdest. Azert irtam ki, mert nem tudom, mi lehet a problema, amin valtoztatnom kellene es ez tunik az egyetlen biztos megoldasnak.
2012. aug. 24. 23:08
 12/17 anonim ***** válasza:
24%
Ha nem vagy se sármos se jóképű akkor mit vársz? Mentő öv lehetne ha az elsők nincsenek meg ha vagy egy 20 centis a gatyádban ha az se esélyed nem lesz egy normális kapcsolatra lehetsz te gazdag is!
2012. aug. 24. 23:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez eleg elszomorito.
2012. aug. 24. 23:14
 14/17 anonim ***** válasza:
Elszomorító, de a világ nem igazságos. Pláne nem az evolúció.
2012. aug. 25. 00:10
 15/17 anonim ***** válasza:

9/14 Kérdező. "Ha tragyat eszek, akkor tulelek, de ha semmit, abba belehalok."

Ez aztán egy igazi hasonlat a nőkkel kapcsolatban!

Én eltiltalak a nőktől egy életre.

2012. aug. 25. 10:58
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy mit dolgozol külföldön? Ha anyagilag nagyon megéri maradj, de ismerkedni onnan nehezebb , ha magyar lányt szeretnél.
2012. aug. 25. 22:16
 17/17 A kérdező kommentje:

Most masszorkent dolgozom Sartiban, ez Gorogorszag eszaki reszen van, a Chalkidiki-felszigeten.Rengeteg magyar van itt. Szerdan terek haza.Az a szandekom, hogy ebben a szakmaban dolgozzam es tovabbkepezzem magamat. Ami a lanyokat illeti, ha ugy adodna, nem lenne semmi gondom kulfoldi lanyokkal sem.Megtanulok akarmilyen nyelvet, amit csak kell.

Ami a tragyas hasonlatot illeti, sajnalom, hogy valakinek az jott le belole, amit irt.Nem a nokre vonatkozott, hanem a kapcsolat minosegere. Azert irtam a korabbi baratnomrol is, hogy meg mutassam, milyen aldozatokra is kepes voltam, hogy baratnom lehessen.

A szakmaban, amit uzok, nagyon fontos a szemelyes szimpatia es empatia, tehat annyira nogyulolo csak nem lehetek, kulonben ez atjonne es ok is megereznek. egyszeruen csak arrol van szo, hogy a nok minimum 99 %-aban nem inditom be a "nostenyallatot" (mar elnezest a kifejezesert) es ezert gondoltam, hogy akar ezt az arat is vallalom.

Jo ejt!

2012. aug. 25. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!