Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ferfikent keves vagyok, penzzel meg lehetne oldani, hogy legyen baratnom?
Kulfoldrol irok, azert nincsenek most ekezetek.
Az eddigi eletemben nem volt tulzottan sok sikerem a nok teren. Most, ahol dolgozom a nyaron; rengeteg olyan parositast latok, ahol szep, sot gyonyorunok vannak egyutt atlagos vagy akar ronda ferfival. Megkerdeztem az ismeroseimet, szerintuk penz van a dologban.
Az itteni kintlet es munka most inspiraciot adott nekem arra, hogy ezen az uton induljak el.
A kerdesem lenyege az lenne, hogy amennyiben tartosan kulfoldon sikerulne dolgoznom, az ott megkeresett penz segitsegevel lehetseges-e a sok bojtoles bepotolasa?
Igen, de nyíltan sosem fogja senki sem erre fogni. Azt mondják majd, hogy bejön nekik, hogy sokat voltál külföldön, biztos sok mindent láttál, tapasztaltál, sok kalandban van részed, biztos egy izgalmas ember vagy, stb..
Holott tényleg csak arról van szó, hogy megszedted magad kinn.
3-as
Itt vagyok Sartiban mar tobb, mint ket honapja es rengeteg ronda ferfi-gyonyoru no parost latok itt.
Én elásnám magam, ha ilyen lennék!
Pénzzel sosem lessz szerető partnered.
Szexpartnert, Prostit bárhol találsz.
Társat pénzért soha.
Hogy kepletesen irjak:
Ha tragyat eszek, akkor tulelek, de ha semmit, abba belehalok."
Arra ertem, a semminel meg talan az is jobb. Amikor baratnom volt, rendszeresen megcsalt, agressziv volt velem, megis vele voltam masfel evig, mert annyira rettegtem az egyedullettol. Annal talan meg ez is jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!