Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi önmagát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi önmagát sajnáltató szánalmas fiú?

Figyelt kérdés

Mindig azon sírnak hogy nemjön össze nekik semmi, mennyire rondák, meg ilyenek..

Mi a véleményetek róluk?

2012. aug. 24. 21:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#5 nem érzem magam szánalmasnak hogy ezzel törődök, csak nekem írnak üziket, hogy mondjak véleményt, utána több hétig zaklatnak más más accról, hogy jajj de rondák. Meg érdekelt a ti véleményetek róluk.
2012. aug. 24. 21:58
 12/19 A kérdező kommentje:
Pont mi tettük őket olyanná amik? Az ő életük, azt hisznek amit akarnak. Meg nem csak plázap.csák vannak, nem azokat kéne megtalálni,az ilyeneknek főleg.
2012. aug. 24. 22:00
 13/19 anonim ***** válasza:

Kár volt föltenned ezt a kérdést. :) Úgy is mindjárt jön a sok "mert nektek csak a bunkók kellenek" válaszok.

De szerencsére a korombeli pasik már ennyire nem szánni valóak. Vagyis inkább nem ez a legnagyobb gondjuk.

2012. aug. 24. 22:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nincsen önbizalmuk, és ezért gyűlik bennük a harag. Azt meg tudom érteni, hogy miért nem kellenek a lányoknak, mert nekem sem kellene egy negatív, siránkozó férfi
2012. aug. 24. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
83%
nem kellene őket leszólni, van elég bajuk anélkül is hogy ok nélkül megveted őket csak mert neked bejött az élet, nem mindenkinek fenékig tejfel a párkapcsolat és szexualitás
2012. aug. 24. 22:15
 16/19 anonim ***** válasza:

15,

Ja, van aki 2 cm-es pöccsel rendelkezik...

2012. aug. 24. 22:20
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szar lehet nekik, de legtöbbször az a baj, hogy túl válogatósak, és pont olyan csajokat találnak meg, akik átba..zák őket. Rossz helyen keresgélnek, vagy túl igényesek. Sok rendes lány van még szabadon, de nem őket válasszák, hát ezért így járnak.
2012. aug. 24. 22:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon egyszerű a helyzet: Van egy fiú, aki mondjuk ronda, vagy furán viselkedik. Az elején még "normális", nem érzi magát annyi szarnak. De idővel, ha nem elég erős a jelleme, a környezetétől kapott negatív reakciók elveszik az összes önbizalmát. Főleg ha elhiszi a sok marhaságot, amit a fejéhez vágnak. Ezek után tényleg csak egy nyafogó, magát sajnáltató szánalmas senki lesz. De ebben nem elég a lányokat, vagy magát a fiút hibáztatni. Ha valaki ilyen lett, akkor önmaga pont ugyan úgy hibázott, mint a környezete. És hülyeség, hogy csak a lányok miatt, egyrészt nem minden lány paraszt, másrészt meg ugyan annyit tud ám számítani, ha az embert egy-egy ismerőse, valaki akit a barátjának hisz, vagy egy munkatárs, osztálytárs alázza meg napi szinten.

Legalábbis szerintem. :D

17/F

2012. aug. 24. 23:19
 19/19 Neverwalkalone ***** válasza:
77%
A "szánalmas" és pesszimista fiúk ezerszer jobban értékelik a barátnőjüket és a kapcsolatokat. Egyetlen ok miatt: mert tudják (!nem felejtették el!) milyen érzés ha az akit szeretnek egyszer csak "hátba szúrja" őket. A mai lányok meg csak szállnak ágyikóból ágyikóba leszarva mit érez az esetleges párjuk. Csoda hogy ennyi roncs ember van? Gondolkozni kéne, nem csak piálni meg bulizni orrba "szájba"
2012. aug. 24. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!