Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz valami koztunk?

Figyelt kérdés
14 eves lany vagyok es van egy srac aki iden lesz 18. meg egy sulievunk van egyutt. mindig mosolyog ram..., de o amugy is egy mosolygos srac... suliban mindig kosszont nekem, es en is neki, de altalaban o hamarabb. msn-en nem jon ram :( aztmondta egy baratnomnek, hogy jol teszem ha pasizok, es mikor mondta a baratnom, hogy nem adom konnyen magam, akkor a srac mondta hogy az helyes. aztan valamelyik nap talalkoztunk, odaaadtam neki valamit. es kaptam erte ket puszit. en azthittem, hogy nem lesz seta se semmi, csak odaadom es kesz, meg a puszi is meglepett.. :-o de elkezdtunk setalni... es aranyos volt, kotekedett. ott volt egy lany meg akit nem ismert, es volt egy kis felreertes, mert leszokeztem, de nem belsoleg emrt nem hiszek abban hogy a szokek butak/hulyek, hanem hogy tenyleg a hajszine szoke. es a srac melle allt hogy hogy lehetek ilyen, de remelem csak velem kotekedett, es nem direkt volt ellenem... aztan mondta hogy engem nem lehet kikapcsolni... es mondom h azert beszelek mert kerdez, o meg mondta h a baratnom milyen komoly... :D de ha ot kerdezte volna akkor o is beszedes lett volna, es ezt mondtam is. amugy meg nem ertem, mert o is egy vicces srac, akkor miert zavarja ha nem vagyok hot komoly????!!!!! en nagyon jol ereztem magam a sraccal... :) szerintetek o hogy erezte magat? es mi legyen a kovetkezo lepes? egyaltalan van jovoje ennek az egesznek?
2009. júl. 25. 11:08
 1/4 A kérdező kommentje:
amugy tobbszor egymashoz ertunk, hogy veletlenul vagy nem azt nemtudom, de nem nezett ram furan mikor megtortent.
2009. júl. 25. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát kitudja,azok alapján amit leírtál bármi lehet.A srácnak nincs barátnője?(gondolom)

Szerintem beszélgessetek sokat,és majd kialakul valami,vagy nem.Te hogy érzed,ő is szeret úgy,mint te őt?

2009. júl. 25. 11:23
 3/4 A kérdező kommentje:

nincs baratnoje. igazabol ugy tudom nem is volt neki... o az a haver tipusu srac, hogy sok haverja van. ugy biztosan nem, ahogy en ot, mert en teljesen odaig vagyok erte...

ramehetek en msn-en? mert altalaban mikor ramegyek kedves, meg jofej, de magatol nem jon ram. mondjuk egyszer nem valaszolt, de azota beszeltunk mar. :) mit tegyek?

2009. júl. 25. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:

veszteni nem veszthetsz semmit,szval nyugodtan írj rá msn-en:) Ha eszembe jut még vmi írok:D

1.voltam!

2009. júl. 25. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!