Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (semmi se lesz a regi koztunk? ) SOS!
Nem teljesen tartozik ide, de van egy baratom, aki fiu (en lany vok, de o csak haver) es a napokban kiderult, hogy meleg. Ez okbol gondolom, hogy szegyeli magat, a szemembe se mer nezni, elmegy mellettem koszones nelkul!
Persze, en meg mindig kedvelem, es nem erdekel a nemi hova tartozasa, es szeretnem vele ezt tudatni, de egyszeruen nem megy... eddig nem tudtam vele beszelni, alig latom...
Hogy beszeljek vele, szerintetek? Nem akarom ezzel letamadni (nem mondta senki sem nyiltan, hogy meleg, de egy iskolai meleg "klubban" vesz reszt mint szponzor, v mi, sokak szerint ezzel nyiltan felvallalta... )
Azt se tudom, hogy hogy kezdjek neki a beszelgeteshez, felek, h meg sem hallgat... a neten nem valaszolt...
haat, annyira nem vagyunk joban, nem reg ismertem meg, de nagyon rendes volt velem...
Tegnap egyik baratnomnek koszonhetoen tudtam a sraccal beszelni, bar csak par mondatot... de meg keresni fogom, szoval koszi a tanacsod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!