Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
A döntés ne az itteni válaszadóktól függjön!
Örülök, hogy a szívedre hallgattál! Ugyan fiatalon kezdesz bele a családalapításba, de ha megszületik majd a baba, jobban fogod őt imádni mindenkinél.
Én a legjobbakat kívánom nektek, és nagyon sok örömöt a kisbabával! :-)
Szia!
Tudod, én azt hiszem jól döntöttél. Ha ezt akkor kérdezed meg tőlem, vagy én kerülök ebbe a helyzetbe, amikor annyi idős voltam, mint te most, akkor mást mondok, de azóta sok minden történt velem.
Én is megvártam, hogy elvégezzem az iskolát, munka legyen, lakás. aztán amikor úgy döntöttünk a férjemmel hogy jöhet a baba, akkor nem jött. nagyon sok mindent végig csináltunk, sokáig, mire sikerült, én most vagyok 14. hetes. és nekem szerencsém volt, mert nekem kevesebb mint 2 év alatt sikerült, de sok ismerősöm lett a meddőségiből, kórházból, akik nagyon rég próbálkoznak, és akár 7-8 éve nem sikerül a baba :(
szóval amikor már régóta kínlódtunk, akkor azt mondtam, hogy ha újra kezdeném, és választanom kellene akkor azt választanám, hogy fiatalon szüljek, mint hogy talán soha.
Én azt gondolom te nagyon érett vagy és mivel anyukád segíteni tud, meg tudjátok oldani a dolgot. az iskolát 1-2 év múlva is elvégezheted levelezőn és nem maradsz le semmiről.
nagyon drukkolok neked, remélem sikerül megoldani a felmerülő problémákat és minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!