Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
úristen, szegény, ez nagyon durva!
beszéld meg anyukáddal, végül is nem a te hibád, hogy abba a szerencsétlen 2%-ba tartozol, akinek becsúszott a bogyók mellett.
anyukád lehet, hogy tud segíteni (mármint lelkiekben).
Barátod mit szólt hozzá???
abortuszt én se nagyon támogatom!
megint csak azt tudom mondani, hogy beszéld meg anyuddal miben segítene, bár így is gyökerestül meg fog változni az életed..:(
De fel a fejjel! a gyerekednek lesz egy nagyon fiatalos mamája!!!! nem szabad mindig sírnod.
(az ájulások: szerintem igyál nagyon sok folyadékot!)
kitartást!
Egyébként ha az abortuszt is rosszul élnéd meg, akkor az örökbeadást is!
Tényleg nincs jó választás.
Anyudnak talán úgy mondd el, hogy anyu, akarsz majd unokát?
KÍvánságod teljesült!
Köszönöm mindenkinek. Barátom teljesen ledöbbent, órákig szótlan volt. Egyébként férfiasan tartja magát, vigasztal, hogy majd lesz valahogy, megoldjuk. Az elmúlt három napot végigfeküdtük az ágyban, én sírtam, ő meg simogatott. Erős ember ő.
Az örökbeadás esetén is utálnám magam szerintem, hogy intézetbe adom szegény picit, aki nem tehet semmiről, aztán egész életében kisebbségi komplexusa lenne, hogy mi a baj vele, miért rossz ő, amiért anyának nem kellett :(
Én nem ismerem a rendszert, de örökbeadni lehet családnak is nem? Nem intézetbe, az más. Egyből családnak megy amint megszülöd. Ilyen nincs?
De ehhez is sok lélek kell.
Jöhetnék most azzal a szöveggel, hogy 'mérnemfigyeltetekjobban' – de nem. Ugyanis látom, hogy neked teljesen más a hozzáállásod a helyzethez. Az más kérdés, hogy én 18 éves fejjel épp ezért nem élek (bár élhetnék) szexuális életet, mert nem vállalom a felelősséget, mivel ugye semmi sem 100%-ig biztonságos.
Neked viszont elmondom a véleményem.
Az abortuszt FELEJTSD EL, szépen kérlek! Gyilkosság, ne szépítsük, embertelen módon szétcincálják darabokra az ártatlan magzatot, egyébként is veszélyes lehet, amit leírtál, szóval én ezt a lehetőséget mindenképpen kizárnám. Te sem szeretnél gyilkos lenni, úgy gondolom, és amiket leírtál, az mindenképp nagyon is érett és erős jellemre vall!
Ha nem akarsz fősulira vagy egyetemre menni, akkor pedig a helyedben én elvállalnám a babát. Egy egyszerű szakképzést a baba mellett is el lehetne végezni, így szakma nélkül sem maradnál.
Persze mindez lemondással is járna - amit írtál, pl. bulizás terén. De az anyai szeretet, és a kisbabától kapott viszonzás kárpótolni fog mindenért.
Én megtartanám, persze te döntesz. Ha egy kisember életéért képes vagy lemondani dolgokról, akkor máris jó anyuka lehetsz - akár ilyen fiatalon is.
Én szurkolok neked, hogy felelősségteljes és jó döntést hozz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!