Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
az a helyzet hogy volt egy fiú, egy randis oldalról ismertem meg.. egy idősök vagyunk.. sokat beszélgettünk, elhívott talira, tényleg 'álomvilágnak' tűnt a helyzet.. de utána felszívódott.. írtam egy levelet h mi van vele.. arra se reagált, de jelezte h elolvasta.. aztán írtam h letörlöm ha nem reagál ennek nincs értelme.. akkor kért bocsánatokat hogy nem írt és akar még találkozni.. mondtam h akkor keressen ha szeretne vmit.. ez öt napja.. fenn volt én meg ráírtam hszia mizu? (gondoltam hátha félénkebb, vagy nem mert azután a komoly , kicsit 'oltós' , letörlöm ha nem reagál mert így nincs értelme levélre.. na a szia mizura csak sziát reagált, semmi mást nem írt, 5 percig ment, semmi érdeklődést nem mutatott, lelépett szó nélkül, én meg fogtam és letöröltem a francba, mert utálom ezt az egészet h velem mindig ez van.. pedig dicsért h szép vagyok, érdeklődött is.. nekem még nem volt kapcsolatom és ha idáig eljutok az ismerkedésnél akkor utána tojnak rám a fiúk.. letöröltem mert idegesített h fenn van, de nemtom h jól tettem -e .. én nem akarok jégkirálynőnek se tűnni ..de eléggé csalódtam pedig azt hittem h rendes..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!