Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mikor vesztettétek el/akarj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mikor vesztettétek el/akarjátok elveszteni?

Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, ti sztorijaitok az elsőről, és ha még nem volt leírhatnátok, hogy mikor/hogyan képzelitek. :)

2012. aug. 24. 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
3 évesen a macimal
2012. aug. 24. 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Soha semmit nem akarok már elveszteni, elég szar érzés utána keresgetni.
2012. aug. 24. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugodt körülmények között, óvszerrel, hosszú előjátékkal és 17-18 évesen. Ennél korábban NEM! És azzal akivel leakarom élni az életemet. 14/F
2012. aug. 24. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 19 évesen vesztettem el. Picit duci volt az akkori barátnőm. Amúgy elég béna voltam, de ő türelmes és jófej volt. A lehelső próba nem jött össze, de a másodiknál már igen. Sajnos nem bírtam sokáig.. :/ :D

20/F

2012. aug. 24. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
15 éves voltam. Óvszerrel védekeztünk, megvolt az előjáték is. Eléggé fájt, de túl éltem. :D Azzal a barátommal 3 évig voltunk együtt. 19/L
2012. aug. 24. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok de én csak 17 évesen akarom elveszíteni , ha lesz rá megfelelő kapcsolatom. tehát nem úgy értem h hupsz 17 éves vagyok most azonnal megb@aszatom magam.
2012. aug. 24. 13:45
 7/7 anonim válasza:
én egyszer elvesztettem de meglett.. ha érdekelnek a körülmények holtaláltam irj :)
2012. aug. 30. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!