Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok armin van buurenbe!? Mit tegyek, h elmúljon?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 13:03
2/12 A kérdező kommentje:
nyilván nem tudok
2012. aug. 24. 13:08
3/12 anonim válasza:
Nem lehetsz szerelmes olyaba akit nem is ismersz. A szerelem az személyiséghez is fűződik. Ismered tán személyesen? Ha a külseje tetszik meg a zenéi akkor törődj bele, hogy ő egy álom marad. Vannak ilyenek :)
4/12 anonim válasza:
sz.opj le engem attól majd elmúlik
5/12 anonim válasza:
Az nem szerelem. -.- Max fellángolás lehet. Bejön neked, és vonzódsz hozzá. A külsőhöz, meg ahhoz, amit mutat magából...
Majd elmúlik, ne foglalkozz a dologgal.
6/12 anonim válasza:
ASOT - A state of trance :)
Majd megnézheted élőben is, a 600. adás által ismát hatalmas turné lesz és most Magyarországon Budapesten is itt lesznek. Szintén 6 terem 6 Dj, és Armin van Buuren.
Addig is csütörtökönként élőben a www.di.fm-en élő adásban hallgathatod ASOT-ot 20:00-22:00- ig.
Egy itteni kedves válaszolótól tudok mindent.:)
8/12 A kérdező kommentje:
nem szeretem a guettát!!
2012. aug. 24. 22:46
9/12 A kérdező kommentje:
:( de annyira de annyira tetszik!! mindig amikor hallgatom a zenéjét elmerülök és olyan jól csinálja *.*
2012. aug. 24. 22:46
10/12 anonim válasza:
nahát a 2 ég és föld az egyik Dj a másik bohóc!
1-ik jó zenéket szerkeszt és józenéket újakat kever össze a másik max a sz@rkeveréshez ért.
Az egyik Trance a másik meg csak hablaty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!