Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIT TEGYEK? Van egy fiú, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIT TEGYEK? Van egy fiú, aki hónapok óta szerelmes belém. Barátként nagyon szeretem, de nem érzek iránta semmit. Többi lent.

Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki hónapok óta szerelmes belém. Barátként nagyon szeretem, de nem érzek iránta semmit. Nem akarom megbántani, de most itt hisztizik, és tisztára magába fordult és egyszerüen nemtudom vele mit kezdeni.. Segítsetek, mit tegyek.??

2012. aug. 23. 01:16
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mondd meg neki hogy vastagítsa meg a pénztárcáját így talán lesz esélye nálad
2012. aug. 23. 01:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Vannak olyanok akik nem bírják megérteni,hogy nem és a barátkozást is félreértelmezik.

Nekem is vannak ilyen ismerőseim.

Én elmondom,hogy esélytelen,azt mondja oké,mégis tovább nyomul.Mit tudok tenni,nem találkozok vele csak ha muszáj(pl suli)

2012. aug. 23. 01:21
 3/10 pötty! ***** válasza:
Ez kemény dió, velem is történt már ilyen hónapokig magyarázkodtam a srácnak hogy nem akarok tőle semmit, de hiába, volt hogy a házunk előtt sétálgatott (kb 30 km-re lakott), vagy kivágta a hisztit mikor másik sráccal voltam discoba, ráadásul romantikus vacsorát is akart, de szerencsére ekkor tért észhez. Kitartónak kell lenni, mert sajnos nem érti meg máshogy. Lehet hogy gonosz voltam de én csak tapasztalatból beszéltem.
2012. aug. 23. 01:25
 4/10 A kérdező kommentje:

értelmetlen válaszoktól kiméljen az emberiség legalja-.-

hát igen.. de az a baj, hogy ő nem nyomul, hanem inkább csak nekem mondogatja a gondjait, nekem akibe full szerelmes, és nemtudok mit mondani rá, de meg van sértődve h nem mondok rá semmit. ááh most nagyon kétségbe vagyok esve , nem akarom elveszteni attól még, barátként bírom.

5/10 A kérdező kommentje:
01:25 köszi a választ.:)
 6/10 anonim ***** válasza:
Két lehetőség: egy, jársz vele, akkor sem fog békén hagyni a nyűgjeivel, kettő, lemondasz róla, és nyugtod lesz.
2012. aug. 23. 01:27
 7/10 A kérdező kommentje:
van barátom, de ha nem is lenne szánalomból nem akarok vele járni, csak neki lenne rosszabb. és valahogyan nemtudok lemondani róla. :\ velem van a baj?
2012. aug. 23. 01:29
 8/10 anonim ***** válasza:
mond meg neki az őszintét és ha nem érti meg bízd a barátodra a dolgot, valszeg ő majd elintézi :D de ha nem érti meg akkor nem is igazán barát, mert egy barát tiszteletben tartja a másik kapcsolatát. elég fura ez
2012. aug. 23. 01:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Ellenkező neműek közt nincs igazi barátság ,kivéve ha nagy a korkülönbség vagy/ és egyiknek sem esete kicsit sem a másik.Minden egyéb ámítás,előbb utóbb az egyik többet akarna ,mivel ,ha valaki kedves veled meghallgat nagyjából egyezik az értékrendetek ,akkor adja magát a járás is,hiszen az pont erről szól.Na most van aki ezt kimondja hogy ő többet akar van aki mélyen hallgat és megmarad plátói szinten .
2012. aug. 23. 02:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem sorolsz az emberiség legaljához miközben te vagy annyire elcsökevényesedett agyú aki nem képes önállóan megoldani ezt a "problémát"

Hülye kérdésre ne várj értelmes válaszokat,bár az én első válaszomban azért van valami :)

2012. aug. 23. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!