Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok 2 lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok 2 lányba, mit csináljak? 13/f

Figyelt kérdés
Van 2 lány,az egyikkel járok is csak nem merek mondani neki semmit mert a másik lány is tetszik nekem!Most akivel járok féltékeny rám!Szeretem mind a kettő lányt,csak a másik lány ezt nem tudja.Azt akarom valahogy megoldani hogy ne tudjanak egymásról és szeressenek bármi gyanú nélkül!És hogy tudjak velük járni! (ELŐRE IS KÖSZI)

2012. aug. 23. 00:44
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
vagy kamu kérdés vagy nem akarok ezen a bolygón élni....
2012. aug. 23. 00:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Menjél már aludni...
2012. aug. 23. 01:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mit tudsz te a szerelemről?Kis takony :D
2012. aug. 23. 01:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Neked még nem való párkapcsolat. Előbb-utóbb kiderül minden. A titkoknak ára van...
2012. aug. 23. 03:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Ajj, bmeg.

Az oké, hogy van bnőd ennyi évesen - nekem is volt. De szerelem?! MIRŐL BESZÉLSZ? Elmondom neked, hogy nem könnyű szerelembe esni. És úgy igazán szerelmes nem leszel sokszor az életben. Nemhogy EGGYSZERRE KÉT lányba, 13 ÉVESEN! Csak tetszik. Ezt fogd fel.

Ha szerelmes lennél (de nem vagy) nem lennél két lányba szerelmes (nem is lehetsz, mert nem vagy az). És "szeretnéd" őket annyira, hogy nem alázod meg ezzel.

De á, egy 13 évesnek magyarázok arról, hogy ne legyen egyszerre két bnője? Inkább lépek...

2012. aug. 23. 09:06
 6/6 A kérdező kommentje:
de tényleg szerelmes vagyok!.
2012. aug. 23. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!