Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkozok egy fiúval és nagyon hányingerem van, mit tegyek?
Mond el neki,hogy izgulsz és olyankor ilyesmi van nálad.
Nem szégyen ez.:)
"amúgy meg nem az volt a kérdésem,hogy miért van hányingerem... "
akk mondjuk nem a szerelem, szex kategóriába kellett volna írni, hanem az egészségbe...
Vonatkoztass el valahogy, ne agyalj azon, hogy mi lesz, mit csinálj mit ne csinálj!
Nehéz, de valahogy így nem izgulsz annyira, hogy ennyire kikészülj. Voltam már így én is kikészülve, amikor nagyon szerelmes voltam valakibe és 2. nap találkoztunk. A napom úgy kezdődött, hogy fürdőben csöveltem amíg el nem indultam, lihegtem mint a kutya, szédelegtem össze vissza, enni nem bírtam, még a fogmosás is nagy problémát jelentett. Majd meg haltam akkor reggel a nagy izgalomban!
Aztán másik pasinál jártam úgy, hogy még csak nem is randi volt, csak maga a tudat, hogy látni fogom. Hát persze akkor is kivoltam teljesen, de akkor azt gondoltam a stampó pálinka segíthet a dolgon. No nem sokat segített, persze meg a semmiért izgultam akkor, de én mindent gondoltam, hogy ez meg az lesz biztos jaaajjj.
Azóta úgy indulok el ilyen esetben, hogy nem lesz semmi, nem lesz semmi, azért meg minek izgulok? Lombozom magam úgy mond és ezzel a módszerrel kevesebbet izgulok, nem stresszelek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!