Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetem szerint ha lefogynék rögtön lenne barátom. Mégis képtelen vagyok, pedig jó lenne. Ez egy ördögi kör?
Baromi sok változást érhetsz el apróságokkal. Én dobtam a cukros üdítőket, helyettük zöldteát és ásványvizet fogyasztok és csak ezzel lement 4kg másfél hónap alatt.
Szégyenlős vagyok eljárni edzőterembe vagy kimenni futni, meg nem is olyan környéken lakom, helyette minden nap tornázok itthon másfél órát, amiből 40 perc cardio tánc a többi alakformálás, de ugyanúgy eszem, amit szeretek, mint előtte. Nem olyan nehéz ez, csak ne egyél cukrot, ha nem muszáj.
na az a probléma.
mehet a csoki bátran, csak válassz olyat, ami mondjuk magas kakaótartalmú keserű csoki, vagy ne edd meg az egésztábla milkát egyszerre, hanem csak egy csíkot egy nap. nincs ezzel baj, egészségedre, én is így csinálom.
ne add fel és sikerülni fog. :-)
Óóó. Hogy lehet valaki ilyen setét 28 évesen? Drágaság én úgy fogytam 3 hónap alatt 10 kilót, hogy a kenyeret kihagytam az étrendemből, és eljártam futni, kondizni hetente párszor (suliban lehetőség van mind a kettőre)... Most szeptembertől 20-at akarok leadni, mert 100ról indultam, most vagyok 85, nyár alatt én stangláltam. :)) A csokival nincs gond, ha van itthon, akkor eszek, a sütikből is eszek rendesen, cukrosat soha nem is ittam, csak télen a tea... Az életmódotokkal van probléma... És legyen akaraterőd. Ez olyan mint a dohányzás, fejben kell eldönteni. Én már most, 15 mínusszal sokkal boldogabb és magabiztosabb vagyok.
F/16
Nem azért nincs. Sok kövér csaj után futnak a pasik (jó pasik!).
Azért nincs, mert nincs elég önbizalmad.
Vagy "negatívan": biztosan nem vagy olyan flegma, lekezelő, beképzelt, mint a mai csajok többsége, és (sajnos) a pasik többségének az "kell".
16/F, több tiszteletet az idősebbnek....drágaság.
Kérdező, próbálj meg átállni arra, hogy kenyérféléket csak délelőtt egyél, akkor is lehetőség szerint teljes kiörlésűt. Igyál sok folyadékot (ásványvíz, zöld tea, vagy bármi, csak cukor mentes legyen), csokoládéból pedig vegyél étcsokoládét. Naponta pár kocka nem fog megártani. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!