Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszú ideje nincs barátnőm, miért gondolja a környezetem, hogy meleg vagyok?
Párkapcsolati ügyekben jópárszor pofon vágott az élet és elegem lett a sok visszautasításból, így évek óta nem keresek párt, egyedülállóként is jól megvagyok. Viszont a hátam mögött meg megy a susmus, hogy biztos meleg vagyok és hasonlók.
Mit lehet tenni anélkül, hogy mindenkinek kiselőadást kelljen tartani miért nem akarok kapcsolatot?
35/F
A kérdésedre te magad megadtad a választ.
Nézd csak meg jobban...
Ha nem a múltban élnél, és tudnál felejteni, akkor esetleg pozitív képet tudnál magadnak gyártani, és jobb, erősebb lendülettel képes lennél új erővel egy lányt elcsábítani, és "ne adj isten" , még kapcsolati állapotba is kerülhetnél:)
2-es!
Nem akarok pozitív képet magamról, meg társkeresni, évek óta nagyon jól megvagyok egyedül, ezen nem is szándékozom változtatni. Amit akarok az az, hogy ne b×zizzanak le a hátam mögött, mert nincs bnőm, engem ez zavar.
Miért kell "másként" kezelni aki jó ideje egyedülálló és ez neki tökéletesen megfelelő? Miért nem foglalkoznak a többiek a saját dolgukkal?
Első válaszoló, ennél egyértelműbb jele nincs annak ha valaki meleg.
Mintha valakit megvádolnak azzal, hogy kleptomániás, erre videót készít arról, hogy egy utcán heverő pénztárcát körbejárva hozzá sem nyúl... majd rohan a többiekhez az orruk alá dugva a "bizonyítékot"... túl átlátszó, túl izzadtságszagú.
35 évesen azért az embernek már lehetne annyi önérzete és függetlensége, hogy ne mások felszínes véleménye legyen a mérvadó bármiben is.
Még csak rossz szájízt se hagyjon -ha valaki van annyira sekélyes, hogy ebből ilyen pletykát csámcsogjon köréd, az már önmagában elárulja mennyire értékes akár az illető, akár a véleménye.
(2-es vagyok)
Szociális, társas lény vagy , elhiszem,h tökéletesen jó neked egyedül, de azért nem felhőtlen a "boldogságod".
Biztos érezted azt,h vmi hiányzik az életedből, és nem a társadalmi normák megfelelési kényszerére gondolok,h kell neked vki, hanem mint társas lényre gondolok.
Ahogy múlnak az évek, egyre nagyobb lesz a teher, megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!