Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hosszú ideje nincs barátnőm, miért gondolja a környezetem, hogy meleg vagyok?
Párkapcsolati ügyekben jópárszor pofon vágott az élet és elegem lett a sok visszautasításból, így évek óta nem keresek párt, egyedülállóként is jól megvagyok. Viszont a hátam mögött meg megy a susmus, hogy biztos meleg vagyok és hasonlók.
Mit lehet tenni anélkül, hogy mindenkinek kiselőadást kelljen tartani miért nem akarok kapcsolatot?
35/F
mondja ezt doktorossz aki meg azt nem érti meg, amikor az embernek DURVA párkapcsoalti problémája volt. Azt hiszi mindenkinek csak annyi a megoldás, hogy elkezd csajozni. Hát de nem.
amugy meg egyszerü logika...ha nincs csajod, akkor nem szereted a csajokat, ezért következésképpen a fiukat szereted. Tök mindegy, hogy esetlegesen a lányok nem szeretnek téged. De ök ezt nem értik meg. Számukra a párkapcsolat a tökéletesen középszerü élet velejároja. Sztem kezd el fikázni a valoszinüleg nem tul egetveröen szinvonalas kapcsoaltukat.
te béla te? hát nem unod már, hogy a csajod felszedett pár kilót az elmult években? Hát nem zavar, hogy naracsbörös lett? Hát mért nem szolsz rá?
de akkor pasid se miért sincs?
vagy ez ilyen generáciokra visszanyuló, apáinktól-anyáinktól átvett hülyeség, hogy a melegek visszafolytják a szexualitásukat, ugyhogy mindenki akinek nincs sexuális élete az visszafolytja, mert meleg?
miaz hogy nem kell neki nő?
csak ilyen lazán sarokba lehet dobni a fiatalon erős sexuális hajtóerőt?
azt mondd meg, hogy fogalmad nincs rola, hogyan add el magad a nöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!