Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha hosszú ideje nincs barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hosszú ideje nincs barátnőm, miért gondolja a környezetem, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

Párkapcsolati ügyekben jópárszor pofon vágott az élet és elegem lett a sok visszautasításból, így évek óta nem keresek párt, egyedülállóként is jól megvagyok. Viszont a hátam mögött meg megy a susmus, hogy biztos meleg vagyok és hasonlók.

Mit lehet tenni anélkül, hogy mindenkinek kiselőadást kelljen tartani miért nem akarok kapcsolatot?

35/F

2012. jún. 28. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

mondja ezt doktorossz aki meg azt nem érti meg, amikor az embernek DURVA párkapcsoalti problémája volt. Azt hiszi mindenkinek csak annyi a megoldás, hogy elkezd csajozni. Hát de nem.

amugy meg egyszerü logika...ha nincs csajod, akkor nem szereted a csajokat, ezért következésképpen a fiukat szereted. Tök mindegy, hogy esetlegesen a lányok nem szeretnek téged. De ök ezt nem értik meg. Számukra a párkapcsolat a tökéletesen középszerü élet velejároja. Sztem kezd el fikázni a valoszinüleg nem tul egetveröen szinvonalas kapcsoaltukat.

te béla te? hát nem unod már, hogy a csajod felszedett pár kilót az elmult években? Hát nem zavar, hogy naracsbörös lett? Hát mért nem szolsz rá?

2012. júl. 13. 14:39
 12/17 anonim ***** válasza:
90%
Hasonló cipőben járok én is, csak 11 évvel vagyok fiatalabb nálad. Annyi a különbség, hogy nekem sose volt barátnőm, mégcsak kalandjaim se, ezért gyanítom, hogy a haveri társaságom egy része melegnek néz. Egyszerűen nem tehetek arról, hogy nem tudok csajozni ennyi idős létemre.
2012. júl. 13. 15:00
 13/17 anonim ***** válasza:

de akkor pasid se miért sincs?

vagy ez ilyen generáciokra visszanyuló, apáinktól-anyáinktól átvett hülyeség, hogy a melegek visszafolytják a szexualitásukat, ugyhogy mindenki akinek nincs sexuális élete az visszafolytja, mert meleg?

2012. júl. 13. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem vagy meleg, akkor ne zavarjon. Szard le, hogy mit gondol más. Barátaidnak magyarázd el, hogy mi a helyzet, hogy nem vagy meleg, csak nem kell neked egyszerűen bnő. Szerintem csak a barátaid véleménye kell számítson és nem az, hogy mit gondol Jóska, akit láttál a bulin Marival, akivel szomszédok vagytok.
2012. júl. 13. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
61%

miaz hogy nem kell neki nő?

csak ilyen lazán sarokba lehet dobni a fiatalon erős sexuális hajtóerőt?

azt mondd meg, hogy fogalmad nincs rola, hogyan add el magad a nöknek.

2012. júl. 13. 15:11
 16/17 anonim ***** válasza:
17%
fkb
2012. júl. 13. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
szerezz valami annyira nem jó nőt de azér legyen kúrható én is azt szoktam ha nincs nőm egy ideig jó kúrogatni azokat aztán majd találsz véletlenül valahogy
2014. máj. 29. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!