Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemét dolog ha ezt csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemét dolog ha ezt csinálom egy fiúval?

Figyelt kérdés

Nagyon bejövök neki de ő nem tetszik nekem. Már egyszer el is mondta, hogy tetszem neki és randizni is hívott de azt hazudtam hogy van barátom. Igazából élvezem a helyzetet, jól esik hogy tetszem valakinek, csak nem akarok tőle semmit. Ez így szemétség?

22L

2012. aug. 23. 21:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ez így az igen

meg kell mondani őszintén a szándékaidat, te is elvárnád viszont mástól

én pl. simán meg szoktam ezt mondani, h nem hiszem, h lehet köztünk valami, de mivel hiú nő vagyok, tetszik, h tetszem neked, akkor döntsd el, h mit csinálsz, haverkodunk-e tovább vagy sem

ő kiléphet a játszmából, én tisztáztam magam, ezután semmit nem vethet a szememre, ha folytatja, az már az ő hülyesége, nem az enyém

néha fel kell rúgni a konvenciókat, ha úgy tisztességes

2012. aug. 23. 21:47
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Ja, aztán csodálkoztok hogy nincs normális faszi. Te meg a hozzád hasonlók eljátsszák szerencsétlen szerelmes p*csökkel ezt 4x-5x, aztán onnantól kezdve senkiben nem fognak megbízni, gratulálok.

Túl nehéz lenne egyenesen megmondani nem?

2012. aug. 23. 21:57
 13/13 Lifeishard ***** válasza:
11-es Válaszolónál a pont.
2012. aug. 23. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!