Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy nő 10 évvel idősebb nálam de ő azt hiszi h csak 7 évvel idősebb nálam mert ezt mondtam neki már énse tudom miért . Nagyon megbántam de nem tudom ,hogy elmondjam e neki vagy mit csináljak én nekem nagyon bejön ő is nyitott felém . Én 15 ő 25

Kérlek normális válaszokat előre is kösz

2012. aug. 23. 18:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Szóval ha jól értem, azt hiszi, hogy 18 vagy. Hűha, nehéz kérdés. Szerintem kérdezd meg, hogy mit érez irántad. Aztán mindenképpen mondd el neki, hogy igazából hány éves vagy. Mert ha tetszel neki, akkor úgysem fog számítani neki a korod. Viszont ha emiatt lepattint, akkor meg úgyis mindegy, hogy most pattint le, vagy pár hónap/hét múlva, mikor rájön az igazságra. Sajnos ennél többet nem tudok segíteni :/ :) 16/L
2012. aug. 23. 19:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi segítettél ezzel is de ez sajnos bonyolultabb az nem írtam h házas és h nem magyar bár ez a legkisebb gond mert tudunk beszélni azon gondolkoztam h többet nem találkozom vele meg nem beszélek hozzá de ezt szerintem nem tudom megtenni...
2012. aug. 23. 19:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!