Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
Az egyik kapcsolatomnak már vagy fél éve vége, de a srác még mindig nem szedte le a képeinket iwiw-ről és kint van, hogy kapcsolatban, pedig többször be volt jelentkezve. Ez mire jó? Akik ismerik, azok úgyis tudják, hogy vége, az idegenek szempontjából meg igazából mindegy.
2012. aug. 23. 14:08
 1/10 anonim ***** válasza:
És te miért nézegeted az iwiw profilját? Ne nézd és nem fog zavarni.
2012. aug. 23. 14:08
 2/10 A kérdező kommentje:
jó tudom, de akkor is furcsa.
2012. aug. 23. 14:11
 3/10 anonim válasza:
attól függ milyen idős vagy!
2012. aug. 23. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:
én 20, ő 28.
2012. aug. 23. 14:32
 5/10 anonim válasza:
lehet hogy csak nem lépett be azóta ugyanis mostanság a facebook "menőbb" mint az iwiw vagy lehet hogy csak elfelejtette levenni:) de ha ez boldogít akk lehet h hiányzol neki:d
2012. aug. 23. 14:39
 6/10 A kérdező kommentje:
folyamatosan látom, hogy be van jelentkezve.. de szerintem akkor is illene ha frissítené.
2012. aug. 23. 14:47
 7/10 A kérdező kommentje:
és nem akarom, hogy hiányozzak neki. terrorista volt. :D
2012. aug. 23. 14:48
 8/10 anonim válasza:

Egyrészt manapság mindenki facebook-ot használ, aki iwiwet használ tuti nem kapcsolattartás céljából, hanem teljesen más miatt lép be, például én is.

Másrészt minek nézed, ha ennyire túl vagy rajta, csak nem hiányzik??

Harmadrészt lehet direkt te miattad nem törölte le a képeket, ha jól értelmezem, akkor te kezdeményezted, hogy vége legyen a kapcsolatnak, nem tettél vele vmi olyat, ami nem tetszett neki, és így akarja visszaadni neked, mert tudja, hogy zavar téged?

2012. aug. 23. 21:32
 9/10 A kérdező kommentje:
ő pl kifejezetten megtiltotta, hogy regisztráljak fb-re, annyira utálja(közbe meg most ő is nagy fb-s lett), a másik, meg hogy töröltem az ismerőseim közül. de akkor se értem, hogy miért esik nehezére kitörölni a képeinket.
2012. aug. 24. 19:06
 10/10 A kérdező kommentje:
én kezdeményeztem a szakítást is és hiányzik a hóhérnak. pusztán kíváncsi vagyok
2012. aug. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!