Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálhatja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálhatja ezt?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel pár hónapja elkezdődött valami. Pár alkalommal találkoztunk. Csókon és pettingen kívül más még nem történt, de alkalom lett volna rá. Sok dolog volt ami beleszólt a kapcsolatunkba. Többször kérdeztem már mik a tervei velem, de nem kapok egyértelmű választ. Tetszem neki ez biztos. Várja, hogy hívjam, írjak neki SMS-t, de ő ugyanezt csak ritkán teszi meg. Ha más férfiakkal lát beszélgetni akkor látszik rajta, hogy féltékeny(nem mondta csak voltak célzások). Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy most akar-e engem vagy sem. Azt mondta kellek neki, de nem tesz semmit. Számomra érthetetlen ez a viselkedés.
2012. máj. 2. 08:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Távolodj el tőle. Ha nem kap utánad, akkor hagyd. Ha kap utánad, akkor mond meg ,hogy most válasszon, hogy mi legyen, mert ha nem akkor tovább állsz értelmes pasasok felé.
2012. máj. 2. 08:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt már próbáltam. Nem hívtam és nem is írtam neki. Meg is keresett azonnal. Mondtam, hogy ezek után nem fogom nyaggatni ilyen kérdésekkel, de nem fogok az örökkévalóságig rá várni. Én nagyon szerelmes lettem belé és ezt ő is tudja. Így elég nehéz.
2012. máj. 2. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem adott választ lépj tovább!
2012. máj. 2. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:
gyanus nekem hogy ebben az esetben te csak egy szerető vagy...
2012. máj. 2. 09:03
 5/5 anonim ***** válasza:

kérdezz rá...mond neki, hogy akkor most közölje, h A v B..mert szeretnél tovább lépni...

és ha esetleg olyan lesz a válasz akkor is fogadd el és onnantól viszont tényleg ne keresd akármilyen nehéz is

2012. máj. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!