Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit tegyek?
Van egy srác akivel jártam egy hónapot és neki van egy öccse,egy helyen voltunk nyaralni és nagyon sok időt töltöttem velük együtt! A srác megcsalt ezért a nyaralás végén szakítottam vele, de közbe beleszerettem az öccsébe és ő is belém... De az apja nem engedné hogy járjunk mert a bátyja exe vagyok, ezért nem is szóltunk neki az érzéseinkről!! Most titokban jártam vele 5 napig de csak egyszer taliztunk... És most szakított velem a srác azzal a kifogással hogy a bátyja exe vagyok meg hogy a ez egy nagyon jó barátság és nem akarja elrontani..., de beszélünk féjszen akkor minden mondata után szíveket ír meg ugyan ugy bízik bennem meg szeret és a legjobb barinőmnek meg azt mondta hogy "szerintem nem vagyok szerelmes belé"!!! Nekem ez ugy túnik hogy a saját érzéseiben nem biztos?! Szerintetek mit kéne csinálnom???? Szerelmes belém vagy mi???? Mert engem már ezzel totál össze zavart!!!
15/L
Egyik verzió, hogy rájött hogy ge.iség a bátyja exnőjével járnia, magát is meg akarja győzni és benned se szeretne hamis reményeket ébreszteni.
Másik, hogy csak játszik veled.
De bocsi, el kell hogy keserítselek, reménytelen egy helyzet. Szép dolog a szerelem, de gondolj bele, mennyire néznél rib.ncnak egy lányt, aki kidobja a pasiját és pár nap múlva összejön az öccsével? Mondjuk ha a pasi megcsalt, te meg ilyen lazán túlteszed magad rajta, nem volt ott se szeretet, se tisztelet, de hát ti tudjátok.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!