Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon undorító...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon undorító egy 75 kilós lány?

Figyelt kérdés

176 cm vagyok.

Amúgy, állítólag bájos, csinos a pofim.

Ja, és már 2 hete fogyózok, szóval remélem, nem lesz tartós ez az állapot, csak arra lennék kívámcsi, hogy ez már a durva kövérség vagy erre is azt mondjátok, hogy kicsit husis?

2012. aug. 22. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem undorító :)
2012. aug. 22. 22:30
 12/22 A kérdező kommentje:
18 vagyok.
2012. aug. 22. 22:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Szerintem nem undorító, én 175 centi vagyok és 75 kiló. Van pocakom, de nem nagy, engem meg nem zavar xD. A nőkön meg a felesleg azért jobban szét szokott terülni, engem nem zavarna. Képet küldesz priviben :)? 19/F
2012. aug. 22. 22:34
 14/22 A kérdező kommentje:
Húú, ha lehet, inkább most nem. :)
2012. aug. 22. 22:37
 15/22 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén, én főként a vékony csajokra bukom. De ez amit leírtál, egyáltalán nem tűnik sem dagadéknak sem undorítónak. Ismerek egy csajt aki hasonló paraméterekkel rendelkezik, még talán egy pár centivel alacsonyabb is, és teljesen jó :)

Picit talán husis lehetsz a számok alapján, de ez messze van az undorítótól. Persze, nehogy az itt kapott pozitív válaszok a fejedbe szálljanak, tessék nyomatni azt a fogyózást. :) Ledobsz egy 10 kilót és tökéletes lesz az arány.

2012. aug. 22. 22:39
 16/22 Fülünyúl ***** válasza:
49%

Akárhogy is próbálnak itt kedvesen megnyugtatni, vagy nyájaskodva plusz százalékokat vadászni, azért 176 centihez valljuk be, sok a 75 kg, túlsúlyosnak számít alkatod.

De. Ez csak egy állapot, ne könyveld el, de főleg ne írd le magad! Viszont a fogyókúrák nem éppen a leghatékonyabb módszer megszabadulni kilóktól, inkább csak kínlódás, sokszor csalódással az eredmény miatt. Ráadásul fogyókúra után nagyon hamar visszaszöknek a keservesen leadott kilók. Amit én javaslok az az intenzív testmozgás. De olyan szinten hogy locsogjon a víz rólad, nem fotelben ülve kell gyúrni. Bármilyen mozgás jó amit szeretsz, lehet aerobik, úszás, tenisz, a lényeg hogy megmozgasson és te mozgasd is meg magad, úgy, hogy izomlázad legyen, hogy fájjon. Az első 1-2 hét nehéz és keserves lesz, viszont utána izmaid megszokják a mozgást, az izomláz elmúlik. Valamint elkezdenek olvadni rólad a kilók. Garantáltan. Emellett - mivel mozogsz, fizikai munkát végzel - nem kell gyümölcsökön meg magokon élned, egyél rendesen, ahogy a szervezeted megkívánja. Lakj jól, de ne degeszre, hasfájósra. Egy fél év így és súlyfeleslegedtől garantáltan örökre megszabadulsz, helyette pedig formás, szálkás izmocskák veszik át a helyet. A mérleget elfelejtheted, ugyanis a mozgás során a zsírszövet elbomlik, viszont az izomszövetek elkezdenek fejlődni. Mivel az izomszövet nehezebb mint a zsírszövet, ezért a "fogyó" időszakban a testsúlyváltozásod meglepően kisebb lesz, mint a látvány, a centik indokolnák. Úgyhogy mérőszalagozz inkább.

Az összes fogyókúra csak biznisz annak aki kitalálta, rengeteg barátnőm ezerfélét kipróbált már. De persze az ember lusta és kényelmes, és szereti a dolgok könnyebb végét megfogni, viszont így nagyon sanszos hogy nem lesz eredménye. A mozgás, a rendszeres mozgás viszont garantáltan fogyaszt és fitten tart.

2012. aug. 22. 22:40
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a terjedelmes választ, amit a fogyókúrákról meg a mozgásról írtál nekem, tudom, hogy fontos a mozgás, mozgok is rendesen, amennyit csak bírok, napi 30-60 perceket bicajozok, a legnehezebb fokozaton, elkezdetem futni is, otthon is tornázok. Viszont a fogyókúra kategóriában mindenki azt szajkózza, hogy diéta nélkül nem lehet lefogyni, hiába mozgok, ha nem diétázok, mivel 70%-ot visz a diéta és csak 30%-ot a mozgás.
2012. aug. 22. 22:51
 18/22 A kérdező kommentje:
És köszönöm szépen A TÖBBIEKNEK IS, hogy vették a fáradságot, és válaszoltak a kérdésemre.
2012. aug. 22. 22:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Elég magas vagy így talán eloszlik rajtad a 75 kiló.
2012. aug. 22. 23:05
 20/22 Fülünyúl ***** válasza:

Kedves kérdező,

Akkor nagyon jó úton haladsz, de a diétás-fogyókúrás részt azért annyira ne vidd túlzásba. Felejtsd el a kalóriatáblázatokat is, mert ha rendszeresen fizikai munkát végzel (sport, testmozgás), akkor kell az energia. Persze, nem lábosnyi pacalon kell élni, de nem is bogyókon. Viszont ugyanúgy be kell vinni a szervezetbe mindent ami kell neki, és az emberi szervezetnek bizony szüksége van cukkora is, zsírra is, fehérjékre is, nem csak növényi dolgokra. Persze a mértékletesség evidencia. Higgy nekem, nem akarlak félrevezetni, ha mozogsz, azért enni is kell, különben állandó szédülés, émelygés, rosszullétek, gyengeség, fáradékonyság stb. lesz a jutalmad, és a mozgást sem fogod úgy bírni.

2012. aug. 22. 23:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!