Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon undorító egy 75 kilós lány?
Figyelt kérdés
176 cm vagyok.
Amúgy, állítólag bájos, csinos a pofim.
Ja, és már 2 hete fogyózok, szóval remélem, nem lesz tartós ez az állapot, csak arra lennék kívámcsi, hogy ez már a durva kövérség vagy erre is azt mondjátok, hogy kicsit husis?
2012. aug. 22. 22:22
1/22 anonim válasza:
Milyen magas vagy? :) Nem feltétlenül, és inkább legyen fogni való mint ne legyen :)
2/22 anonim válasza:
Kg. alapján sok. De ezt nem lehet így megmondani hiszen számít a testzsír százalékod és az, hogy alapvetően milyen alakkal rendelkezel.
3/22 anonim válasza:
szerintem nem, a magasságodhoz, de most a vékony a divat, az tény
mondjuk nekem adhatnál pár kilót, mert én meg nem bírok hízni mostanában
4/22 anonim válasza:
Dagadtnak annyira szerintem még nem számít inkább husis :D
6/22 anonim válasza:
1 válaszoló vagyok :) most látom, hogy írtad a magasságod :) ahhoz nem undorító ne viccelj! :)
7/22 A kérdező kommentje:
Ha az úgy menne, én lennék a legelső, aki örökbe adnám neked a fölös kilóimat. :)
2012. aug. 22. 22:26
8/22 anonim válasza:
Szerintem nem rossz..én 183cm vagyok és így 75kg és szintén lány.Mondjuk én se vagyok elégedett,voltam már kevesebb kg is.De csontozattól is függ.
10/22 A kérdező kommentje:
Komolyan? Tényleg úgy gondoljátok?
Ez most őszintén jól esett, én már egy dagadéknak könyveltem el magam, meg a környezetem visszajelzéseiből sem vontam lett sokkal bíztatóbb következtetéseket.
2012. aug. 22. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!