Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » S. O. S mit tegyek? :' (

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S mit tegyek? :' (

Figyelt kérdés
2011.dec.26-án ősze jöttem egy lánnyal megvoltunk nagyon szerettük egymást Április 24-én írt hogy felejtsem el pedig este még telon normálisan beszéltünk stb este fel hívtam aszt mondta a tesója írta mondom oks.Május 2-án meg össze veszett velem nemtom mért 1 hónapja beszéltünk h bocsássak meg neki stb én nagyon szeretem ki békűldtűnk és én nem bírtam vele mert fájt belül hogy meg csal mondtam neki és azóta nem bírom elfelejteni járni már hiába járnánk nem menne mit tegyek???

2012. aug. 22. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy olvastam a történetet kissé Mónika show-s érzésem támadt. Leírtad a választ "már hiába járnánk nem menne". Akkor mi a kérdés?
2012. aug. 22. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:
mit tegyek hogy ne jusson az eszembe meg hallom aszt a számot amit együtt hallgatunk sírva fakadok :(
2012. aug. 22. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze ez egy darabig így is lesz. Keress magadnak programokat, kapcsolódj ki. A lényeg, hogy ne otthon ülj a gép előtt egyedül ez a legrosszabb amit tehetsz. Így persze, hogy nem tudod elfelejteni egy percre sem.
2012. aug. 22. 17:47
 4/5 anonim ***** válasza:

1. növesz tököt

2. járj mással

2012. aug. 22. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Mivel itt nem tud senki sem adni egy rohadt normális választ adok én :

-Én mindenképpen keresnék egy másik hozzámillő lányt .

-Mielött sirnék a zenén amit végighalgattam vele 100x elgondolkoznék hogy miért is szakítottunk.

-És ez eggyátalán milyen kifogás hogy a tesóm irta az üzit, gondolom így kente rá szegény tesójára mert úgy döntött hogy megmondja a tutit de miután elkülde elbiztalanodott.

-És dobd ki a csajt a kukába mert nem érdemel meg ezek után.

Legallább is én így gondolom. Remélem a többiekhez képest nagyon normális választ írtam o-O

2012. aug. 23. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!