Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha 13 évesen már járni szeretnék valakivel?
Szerintetek nem túl korai?Néha úgy érzem, hogy nagyon jól esne, ha lenne mellettem valmilyen fiú, aki szeret, és átölel.Van egy nővérem, akinek van egy barátja, akit nagyon szeret.Ez is közrejátszhat?
13L
Szia!
Ezzel én is így vagyok...
Nincs egy barátom/barátnőm se, és nagyon jól esne, ha néha valaki megölelne, lenne valaki, akiben bízhatok és lenne kivel elmenni akárhová.
Nekem csak húgom van és így nekem nem igazán beszámítható, szóval szerintem ez a tényező ilyenkor mindegy...
Néha úgy érzem nagyon szeretethiányom van, erről nincs kivel beszélnem, de ez lehet, csak a tinikor velejárója...
13L
Szia. :)
Tudom, hogy későn írok, de végül is csak 1-2-3 év :D.
Én nemrég töltöttem a 14-et, és hát előtte volt kapcsolatom, igen.
De az igazat megmondva az első csak üldözött engem. (Amikor voltam az iskolájával kirándulni, mindig követett és nagyon idegesítő lett. De szerencsére végül végeztünk egymással.
A második. Mindig ajándékokat hozott csaj létére és folyamatosan hívogatott meg ilyesmi. (1-2 hétig tartott)
A harmadik. Na ez volt a leghosszabb.
Vele elég nehezen mentek dolgok és sokáig tartott mindent. És ő is idegesítő volt már a végén. Persze mindenkinek vannak hibái, de... na m1. Vele majdnem 1 évig voltam :) Utána meg szakítás után, bocsi, hogy így
írom, de elkezdett úgy viselkedni mint egy "örömlány". Most már utáljuk egymást.
Most egy régebbi csaj barátommal vagyok együtt. Ő kérdezte, hogy akarok-e tőle valamit, érzek-e iránta bármit. Végül is már együtt vagyunk, bár az igazat megmondva kicsit (hogy is mondjam) félek, hogy mi lesz, mivel már régebb óta ismerem és tudok pár dolgot róla.
Ezzel a történettel csak azt akartam elmondani neked, meg akiknek olvassák, hogy ha érzik hogy szeretnének valakit, akkor próbálják meg. Tapasztalatszerzésnek szerintem jó. Sok sikert! :)
Ui: Veled mi lett? :) Összejöttél valakivel? :) 14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!