Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nos, sok helyen olvasgattam, hogy a lányok azt mondják egy fiúnak hogy cuki, majd lelépnek egy "izomállattal". A kérdés az intelligensebb "izomállatoknak" szól:?
Egy kigyúrt izmos állatnak két dolog van a homlokára írva:
1: Iciripiciri farkam van
2: Hülye vagyok!
Nos kérdem én, hogy melyik nő akar olyan férfival együtt lenni, akivel nemhogy dugni nem lehet, de dumálni sem lehet vele?
Semmit sem tudsz te errol a sportrol. Sokkal tobbet tud egy ilyen testepito mint te gondolnad. 1 db bunko sracot ismerek 1-et! Attol meg hogy zavar a kissebsegi komp. melletuk nem kene eloiteletesnek lenni!
off vege
Probald ki, nem tudok a nok fejevel gondolkodni! :) De az biztos, hogy egy izmosabb embernek sokkal jobb a kiallasa es tobb az onbizalma.
Es orulok hogy a lealacsonyito izomallat jelzo helyett jobhat talaltal :)
Én ahova járok gyúrni egytől egyig tök normális "izomállatok" vannak...egy sem debil! Az hogy nektek fáj hogy nem olyanok vagytok és így próbáljátok "visszaadni" hogy hülyék meg kicsi a p@csük...hát elég gáz gyerekek!
Attól hogy a Tv azt mondja hogy aki erős,izmos az hülye is elég általánosító dehát mindegy...egyszer menj be egy terembe és megtapasztalod...
A büszkeségtől óvakodj! Értelmes embert a büszkeség elkerüli.Ezt jól jegyezd meg!
Ha érdekel egy másfajta szemlélet, ajánlom a Békés Harcos Útja című filmet...bár még talán picit fiatal vagy hozzá de ha értelmes vagy megérted!S minden bizonnyal az vagy hiszen matekversenyekre jársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!