Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,? mit szerettek, ha kigyurt a barátotok, vagy mackós?
én is magas vékony, de ezzel együtt száélkásan izmos srácokat szeretem nagyon, mackósak, súlyfeleslegesek ill. túl kigyúrtak nem jönnek be
És a vékony alkatú srácoknak általában a farkuk is nagyobb : XDD
Egyiket sem.
Ha kigyúrt az engem taszít, ha pedig mackós az nem vonz :D
Azt szeretem, aki inkább vékony (persze a csontjai nem látszanak ki...) nem érdekel, hogy izmos-e vagy nem.
De szerintem a legtöbb nő pont a mackós vagy a kigyúrt pasikat szereti, szóval nem kell aggódni.
Utolsó, rákerestem a pasira de mindenhol csak a fejéről van kép. Pedig direkt meg akartam nézni a lábát XDDD
Én is ilyen perverz vagyok, csomó 190 feletti vékony pasim volt egy időben. Csak már megölt az irigység, amiért rajtuk olyan jól áll minden és olyan jó lábuk van :DDD
Most 170 magas barátom van "csak", de viszont nagyon vékony és mindenféle hülye göncöt felvesz. Tökjó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!