Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idő nem segít ötletek?
Figyelt kérdés
Öt hónapja szakított velem a barátnőm ok nélkül.
Meg kérdeztem miért történt ez meg.Ő csak annyit válaszolt:
. Hát igen semmit,nem tudod válaszolni. Nagyon szerettük egymást meg örültünk egymásért.Ő volt a nagy ő, vele elehetett képzelni a jövőt. Egyszerűen nem tudom elfelejteni. Új hobbiba kezdtem de nem segített. Embereknek segítek, ott ahol tudok. Folyton az öngyilkosság gondolata jár a fejemben. Nem tudom mit tegyek. Tippek?
2012. aug. 21. 20:32
11/13 anonim válasza:
Fú, de együtt érzek...
Ha van kedved, vagy ha nincs jobb dolgod, szívesen beszélgetnék veled. Értelmes, mély érzésű embernek látszol - abból meg sosem elég.
12/13 anonim válasza:
10-esnek egyébként természetesen igaza van.
13/13 anonim válasza:
8 / 12 . Mivel mondanivalóm első mondatában a Harmónia és az Egészség - nagybetűvel szerepelt nem ösztönözni szerettem volna kérdezőt , hogy dependensként függjön illetve egy illúzióhoz már már tárgyként szeretett nem létező elképzelésbe belekapaszkodjon . Aláírom , ha valami beteg - halálosan - szóval a kapcsolat végképp nem működik , hagyni kell . de csak puszta hóbortból változékonyságból igen ronda játék valakit otthagyni. Ugyanakkor , börtönbe sem szabad zárni a másikat maximálisan elismerem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!