Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nem tudom mit tegyek. ötletek?...

Nem tudom mit tegyek. ötletek? Semmi nem segít

Figyelt kérdés

14 L vagyok,és átállt a szervezetem,mert reggel nembirok felkelni és ezért délbe kelek,és kb 10-11 fele meg nembirok elaludni,tegnap is éjfélkor feküdtem,de még 01:40kor még forgolódtam,és délbe keltem reggel,mit tegyek h elálmosodjak?altatót nem veszek be mert nincs is,meg amugyse,mézes tej nem segít,és ha olvasok az se segít.és olyat irjatok amit most megtehetek,ne azt h holnap fussak,mert oké h holnap lefárasztom magam,de ma h aludjak el?

köszönöm:)

2010. júl. 29. 00:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne délben kelj hanem mondjuk 8kor és akkor már este 10re garantáltan elfáradsz :D
2010. júl. 29. 00:48
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi.de most mit tegyek..MOST ESTE
2010. júl. 29. 01:03
 3/4 anonim ***** válasza:
tökre ugyanígy vagyok...nekem a zene segít :) a füles a fülembe, a szememet becsukom és próbálok elaludni :) ez beön általában - bár nem mindig- 13/L
2010. júl. 29. 01:25
 4/4 anonim válasza:

háháháháhá :O énvagyok az álommanó és elraboltam az álmod :'D

én még mostse bírok, gyakran megyek le ilyenkor sétálni egyet, frisslevegőt szívni, majd egy forró kád fürdő, utána előveszem a madaramat =) és elkezdem cirógatni egy idő után amikor ő is már fél lábon billeg akkor nekemis megjön a kedvem az alváshoz ^^

remélem msotanra már alszol

2010. júl. 29. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!