Már egy ideje lábszagom van, és nem segít semi. Az igaz, hogy a baktériumok okozzk a bűzt?
Tehát ha önmagában izzad a lábam, az magában nem baj, mert elvlileg szagtalan. De ha az ebben felszapoodó baktériumok okozzák a szagot, akkor azok elpusztításával megoldódnak a gondjaim, igaz?
Hogyan tudnám elpusztítani őket? Ma felhúztam egyharmadik cipőt is, de ebben is ugyanolyan büdös lett a lábam. Tehát a cipőből is ki kellene pucolni vhogy:S
Kérlek segítesetek nekem, nagyon fontos!!!
(Ezütkolloid?)
Nem gombás a lábad? Érdemes lenne elballagnod vele bőrgyógyászhoz.
A cipők szagtalanítására lehet kapni spray-t, be kell fújni vele belül alaposan a csukát.
Korábban is ezekben a cipőkben járta, és műszáls zoknim volt.
Nem értem.
Gomba lehet tehát?
Elvileg lehet úgy is gomba, hogy nem látszik semmi a lábadon és nem is érzel semmit. Hogy az, vagy sem, a bőrgyógyász meg tudja mondani.
Ha mégsem gomba, akkor meg biztos van arra tippje, hogy most mitől változott meg a lábad "viselkedése".
Felejtsd el a műszálas zoknikat, hordj pamutot, az engedi szellőzni a lábad.
Fürdés után meg alaposan töröld szárazra a lábujjaid közét is, a nedvesen hagyott hajlatok is elősegítik a gombásodást.
Ne hord műszálas zoknit.
A cipődet ápold cipőszagtalanító sprével.
Használj rendszeresen lábszagtalanító ápoló krémet, és lábfürdőt, lehetőleg citromolajos vízben.
És ha lehet, ne legyen a lábadon hosszú órákig ugyanaz a cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!