Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne esélyem egy 21éves srácnál 16évesen? :S (szitu lent. )
Van egy sréc, itt dolgozik a könyvtárban, és ahogy megláttam olyan furcsa de jó érzés fogott el.. Olyan, tipikus kis pillangók repdeknek a gyomorban. És amikor megtudtam, hogy 21éves.. Hát kicsit kiakadtam, bár sejtettem, hogy már nem tizenéves, látszik rajta. Arra gondoltam, elkezdek többet könyvátárba járni meg minden. Bár nem hinném, hogy levenné a dolgot. Lenne esélyem, vagy ez egy nagy hülyeség? Felejtsem el most rögtön? o.O
Vagy talán van esélyem, hogy felkeltsem a figyelmét? Nem nagy őrültség? :S
Köszi előre is!
Egy 16éves lány. :X
5év nem sok..én ugyanannyi vagyok int te de 28évessel kavarok. :P
Amúgy szerintem nem a legjobb megoldás többet járni,vhogy kezd el vele beszélni,találkozhatnátok valahol például és kialakulna a dolog vagy jó vagy rossz irányba.Amúgy sok sikert! ;)
Szerintem egyáltalán nem gond az 5. év. Én 16 voltam a srác 27 és csodálatos 2 évet töltöttünk együtt!
De egyet vegyél figyelembe: 21 éves srácnak már más a szexuális igénye!
Ahogy elnéztem a srácot nem az űbercicababák az esetei :D
Amugy köszi mindenkinek! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!