Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 16évesen lehet pettingelni?
én 17 vok, barátnőm 16. igazából mi már le is feküdtünk egymással és ha védekezel akkor nem lesz semmi baj.
gumi mindenek elött és akkor nem lesz gebasz :)
köszönöm a normális válaszokat :)
És nem tudom úgy beszéltük meg, hogy szex még nem lesz.
Nem a normális válaszkört akarom ledegradálni de ez a "Lefeküdni semmiképp sem szeretnénk még. tudjuk milyen veszélyekkel jár meg minden.." rész nekem homályos. Csak tisztáznám h a sex 20 év múlva is ugyanolyan "veszélyekkel" jár számodra mint ma vagy 2 éve. Ha nemi fertőzésre vagy gyerekáldásra céloztál az mindig fenn áll csak most óvszert használjatok!!! Mindenképpen és mindig!!! Majd ha már idősebb és tapasztaltabb leszelés állandósul az aktus sorozat. Akkkor majd lehet gondolkodni tablettán és akkor az óvszer már hanyagolható de csak h tudd semmi sem 100%-os a gumi kiszakadhat a tabletta sem hordozza magában a nemzőkételenséget. szóval érted de nyugi egy petting?? a leg veszélytelenebb dolog a sexualitásban a csók vagy szájra puszi után. Örülök h írtál ide de komolyan abszolút édes az aggodalmad itt 13 14 éves lányoktól kellett olyanokat olvasnom h agyf..szt kaptam akik először nemi életet élnek aztán informálódnak h mi micsoda hogyis van ez -_-". Én azt mondom nyugodtan ha már ezen agyaltok akkor már úgy is ideje van h ismerkedjetek kicsit egymás és a saját testetekkel. De ha arra kerülne a sor akkor ismétlem GUMI !!! és megfelelő előjáték és óvatosság főleg párod részéről!!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!