Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mi a véleményetek róla,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mi a véleményetek róla, mennyire figyeltek rá, és taszító is lehet?

Figyelt kérdés

Szóval lány létemre nincs olyan sok ruhám, ruhából kb.1 hétre elég van plusz pár alkalmi, cipőből 1 alkalmi, meg amibe járni szoktam, tehát 2. Nem vagyok annyira nőies, inkább sportosan szeretek öltözni, a legtöbb felsőm top vagy poló, nadrágból pedig a nagy része cicanaci és van pár farmer. A cipő amit hordani szoktam egy fekete converse, az nagyjából mindenhez megy. Ez a sportos öltözet taszító? És a cipőm elég kopott, elég csámpás vagyok + néhány helyen el van szakadva + a talpa is el van kopva. Ez igénytelenül hat?

16/l

2012. aug. 21. 11:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

6: vettem már kínaiba tornacipőt de kb 2 hetet bírt.

7: nekem szerintem nincs rossz alakom és neked miért gond hogy sokat mutat?

8: van hogy kirajzolódik de nem zavar.

9: köszi a választ

10: lehet igazad van

2012. aug. 21. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha a cicanaci átlátszó lenne, fel se vennék, mert akkor már minek? :-)

Amúgy szerintem is a cipőddel van csak probléma. Leírásodból úgy ítélem meg, hogy nem lehetsz túl gazdag, szerintem vegyél olyan olcsó cipőt, mely nem látszik rossznak, igénytelennek (persze tudom, ezt könnyű mondani).

2012. aug. 21. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:
a cicanadrág csak akkor jó, ha a felsőd eltakarja a feneked. ha annál rövidebb, akkor gáz.
2012. aug. 26. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!