Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek róla, mennyire figyeltek rá, és taszító is lehet?
Szóval lány létemre nincs olyan sok ruhám, ruhából kb.1 hétre elég van plusz pár alkalmi, cipőből 1 alkalmi, meg amibe járni szoktam, tehát 2. Nem vagyok annyira nőies, inkább sportosan szeretek öltözni, a legtöbb felsőm top vagy poló, nadrágból pedig a nagy része cicanaci és van pár farmer. A cipő amit hordani szoktam egy fekete converse, az nagyjából mindenhez megy. Ez a sportos öltözet taszító? És a cipőm elég kopott, elég csámpás vagyok + néhány helyen el van szakadva + a talpa is el van kopva. Ez igénytelenül hat?
16/l
6: vettem már kínaiba tornacipőt de kb 2 hetet bírt.
7: nekem szerintem nincs rossz alakom és neked miért gond hogy sokat mutat?
8: van hogy kirajzolódik de nem zavar.
9: köszi a választ
10: lehet igazad van
Ha a cicanaci átlátszó lenne, fel se vennék, mert akkor már minek? :-)
Amúgy szerintem is a cipőddel van csak probléma. Leírásodból úgy ítélem meg, hogy nem lehetsz túl gazdag, szerintem vegyél olyan olcsó cipőt, mely nem látszik rossznak, igénytelennek (persze tudom, ezt könnyű mondani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!