Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek róla, mennyire figyeltek rá,
és taszító is lehet?
Figyelt kérdés
Szóval lány létemre nincs olyan sok ruhám, ruhából kb.1 hétre elég van plusz pár alkalmi, cipőből 1 alkalmi, meg amibe járni szoktam, tehát 2. Nem vagyok annyira nőies, inkább sportosan szeretek öltözni, a legtöbb felsőm top vagy poló, nadrágból pedig a nagy része cicanaci és van pár farmer. A cipő amit hordani szoktam egy fekete converse, az nagyjából mindenhez megy. Ez a sportos öltözet taszító? És a cipőm elég kopott, elég csámpás vagyok + néhány helyen el van szakadva + a talpa is el van kopva. Ez igénytelenül hat?
Szeretem a sportos csajokat, és nem a ruha teszi az embert, ha tiszta, és nem szakadt ruhákban jársz, akkor nem zavar
2012. aug. 21. 11:10
2/13 anonim válasza:
a cipő az már kissé igénytelennek tünik de van amelyik fiú szereti a sportos lányokat, a te korodban még nem a cicababákra hajtanak, hanem mindenkire akinek nem bot van a lába között... csak jóval 20 felett jön az hogy ne cicababa de nőis legyen a kiszemelt hölgy
3/13 anonim válasza:
a stílussal és a ruhák számával semmi baj, de kellene venned egy új cipőt, mert 1. nem tesz jót a lábadnak/gerincednek 2. tényleg igénytelenül hat az ütött-kopott cipő. (bocs, lány voltam :) )
4/13 A kérdező kommentje:
Ja, már gyűjtök az új cipőre és valószínű hogy ugyan ilyet veszek mert ez kibírt kb 2 évet.
2012. aug. 21. 11:13
5/13 A kérdező kommentje:
Ja meg hallottam már olyat hogy cicanaciba gáz járni, mert átlátszik, erről mit gondoltok?
2012. aug. 21. 11:15
6/13 anonim válasza:
Csak egy tipp: ha nem converse tornacipőt vennél, hanem valami noname-t, akkor egy converse árából a szivárvány minden árnyalatából lenne egy dorgód.
Lányokon szerintem úgy sem szokott számítani a márka. Tapasztalatom szerint ez fiúknál fontosabb.
2012. aug. 21. 11:24
7/13 anonim válasza:
nekem nem tetszik a cicanadrág lányokon, túl sokat mutat, és akinek nincs tökéletes alakja, azon hülyén is.
2012. aug. 21. 11:26
8/13 anonim válasza:
Én imádom az ilyen öltözködésű csajokat! Főleg amikor a feszes melegító alsón kirajzolódik a bugy meg a pu.... :))) a felsőnél pedig a melltartó vonalát szeretem, na ez egy kicsit perverznek tűnök, de ez van;D
2012. aug. 21. 11:28
9/13 anonim válasza:
Szeretem az ilyen csajokat, ez nekem nagyon bejön:) 22/F
2012. aug. 21. 12:01
10/13 anonim válasza:
ugyan, amelyik srácnak nem jön be a cicanaci, annak vagy ott van a barátnője vagy meleg..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!