Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az taszító, ha a srácnak szőrös mellkasa/hasa van?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 18:39
4/14 anonim válasza:
Dehogyis! A férjemnek is ilyen, és roppant vonzó! Inkább ilyen legyen, minthogy egy kisgyerekre hasonlítson... :S
5/14 anonim válasza:
Én a mellkason nem szeretem.
Máshol legyen szőre,ne legyen nőies.De ott valamiért nem tetszik.
6/14 anonim válasza:
Barátomnak nincs sok, sőt... alig van... Számomra nem lenne probléma az sem ha lenne neki sok. Szeretem s ez a lényeg. Bár az arcán kevésbé viselem el az arcszőrzetet... Sokkal jobban szeretem ha "Baba arca van" így minden 2. nap borotválkozik, de mivel Ő nagyon nem szeret így azt szoktuk csinálni, hogy leül én meg a kezembe fogom a borotválkozó gépet és én borotválom meg :)
19/L
7/14 anonim válasza:
Ellenkezőleg,inkább vonzó.De a hátára már ne terjedjen ki.A "csupasz" is jól nézhet ki,de ha lehet inkább szőrös legyen.
26n
8/14 anonim válasza:
Inkább a 20-as, idősebb, vagy csak érettebb gondolkodású csajoknak tetszik inkább a szőrös pasi, legalábbis, ahogy én észrevettem. Ennek valszín az az oka, hogy az emberünk is érettebbnek tűnik miatta.
9/14 anonim válasza:
Nem! de azért ha nagyon szőrös az már egy kicsit taszító!
10/14 anonim válasza:
Egészséges mértékben inkább vonzó, mint taszító a szőrös mellkas, has. ;)
Extrém mértékben viszont taszító lenne számomra.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!