Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretném felkelteni vkinek az érdeklődését, h rám írjon msn-en, mit írjak ki?
És légyszi ne bunkozzatok. Ja és azért msn-en próbálom felvenni vele a kapcsolatot, mert messze lakik. Am megprobálnám személyesen is...
Csak eddig mindig én írtam rá. mit tegyek, h most ő érdeklődjön felölem??
Kollégista vagyok és csak a nyári szünetben nem tudunk találkozni.
Am még csak az ismerkedés elején állunk, tehát nem tudom mi lesz. Lehet, h semmi, lehet, h ha elkezdődik a suli.
Kösz mindenkinek a hasznos válaszokat...
Igaz én sem vagyok normális, h annyira belehabarodok egy srácba, h ilyen gagyi kérdéseket teszek fel...
Ha a srácnak tényeleg bejönnél,akkor ő írna rád a legtöbbet.A fiúknak nem kell annyi idő,mint a lányoknak ,h tetszik-e és h szeretnének e valamit.Az már az első 2-3 találkozás után 100%-ra kiderül.Persze benne van a pakliban,h csak élvezi a helyzetet,h nem neki kell "erőlködni".Ez esetben viszont ha te nem írsz neki, max pár nap és ő fog rádírni.
Amúgy azt is kiírhatod,h "XY írjál rám,mert már legem van,h én írok neked:P" és kész,ez frappáns,vicces és nem sértődik meg senki.
Mert mindig én írtam rá. és szeretném feleklteni az érdeklődését.
Amúgy hidd el, nehéz megállnom, h ne írjak rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!