Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szeretném felkelteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szeretném felkelteni vkinek az érdeklődését, h rám írjon msn-en, mit írjak ki?

Figyelt kérdés

És légyszi ne bunkozzatok. Ja és azért msn-en próbálom felvenni vele a kapcsolatot, mert messze lakik. Am megprobálnám személyesen is...

Csak eddig mindig én írtam rá. mit tegyek, h most ő érdeklődjön felölem??

2009. júl. 23. 22:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha messze lakik, mit akarsz??
2009. júl. 23. 22:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Kollégista vagyok és csak a nyári szünetben nem tudunk találkozni.

Am még csak az ismerkedés elején állunk, tehát nem tudom mi lesz. Lehet, h semmi, lehet, h ha elkezdődik a suli.

2009. júl. 23. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Hívd meg egy webcam szexre.
2009. júl. 23. 22:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a hasznos válaszokat...

Igaz én sem vagyok normális, h annyira belehabarodok egy srácba, h ilyen gagyi kérdéseket teszek fel...

2009. júl. 23. 22:43
 5/9 anonim válasza:
hm... ha fel akarod hovni figyelmét h tetszil nkd akkor írd ki hogy várod a sulit h láthass valakit :D szerintem meg fogja kérdezni h kit akarsz látni... mást igy hirtelen nem tudok :S
2009. júl. 23. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha a srácnak tényeleg bejönnél,akkor ő írna rád a legtöbbet.A fiúknak nem kell annyi idő,mint a lányoknak ,h tetszik-e és h szeretnének e valamit.Az már az első 2-3 találkozás után 100%-ra kiderül.Persze benne van a pakliban,h csak élvezi a helyzetet,h nem neki kell "erőlködni".Ez esetben viszont ha te nem írsz neki, max pár nap és ő fog rádírni.

Amúgy azt is kiírhatod,h "XY írjál rám,mert már legem van,h én írok neked:P" és kész,ez frappáns,vicces és nem sértődik meg senki.

2009. júl. 23. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Írj ki neki célzásokat amit ha elolvas rájön hogy felakarod hívni magadra a figyelmet nála! És hidd el rád fog írni:D Aztán belefogtok egy jókis témába amin mind a 2 en elvagytok aztán utána mindig ő fog neked írni legtöbbször vagy ha bejössz neki. De sztem nemindig teírj rá azért mert nyomulásnak is veheti:)
2009. júl. 24. 08:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Azt nem értem, hogy miért nem te írsz neki.
2009. júl. 25. 21:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Mert mindig én írtam rá. és szeretném feleklteni az érdeklődését.

Amúgy hidd el, nehéz megállnom, h ne írjak rá

2009. júl. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!