Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felkelteni az érdeklődését irántam? 14/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem. Tulajdonképpen amikor bekerültem ebbe a bandába akkor ismertem meg igazán, de eddig is ismertem! Szóval ő nagy anime fan engem meg annyira nem érdekelnek az animék de megnézem ha tetszik. E miatt hogy én nem vagy ilyen fan nem igazán találjuk meg a közös hangot. Nagy tetszik de nem igazán akarok itt most narutót nézni csak azért hogy felkeltsem az érdeklődését. Mit csináljak?2011. jún. 1. 20:28
2/9 A kérdező kommentje:
normális válaszokat, létszi!
2011. jún. 1. 20:36
3/9 anonim válasza:
Nah ez igazán nem fontos :) én pl.: metalcore, deathcore zenét hallgatok a barátnőm rihannát...
4/9 anonim válasza:
hát ha neked már alapból a "narutó" jut ezekről eszedbe, remélem észre se fog venni.
5/9 A kérdező kommentje:
de tök jó lenne hosszan csevegni de nem igazán találjuk meg a közös hangot
ő mindig azt hajtogatj ade jó lenne ha eljönne bogi (naruto fan a csaj) Hogy vele igazán eltudna beszélgetni a narutoról. És én meg magamba: Na igen! :(
2011. jún. 1. 20:39
6/9 A kérdező kommentje:
utolsóó ezt most nem értem.
2011. jún. 1. 20:40
7/9 anonim válasza:
azért mondta mert a naruto szó mint anime, elég bizarr...az egy mese, ha igazi animét akarsz akkot death note, higurashi stb...:) de a NARUTOt emlegetni mint anime...ésakkor anime fan a srác..szerintem meg csak gyerekes.
8/9 anonim válasza:
a naruto tényleg anime...csak azért írtam azt, mert ha valakinek az anime annyit tesz hogy naruto, meg inuyasha, azt pl én (mint anime fan) nagy ívben elkerülök és letagadom hogy ismerem. Ezek csak divatanimések. De ha neki is csak annyi van a fejében hogy naruto akkor még lehet esélyed. az csak egy anime a több ezer közül.
9/9 A kérdező kommentje:
:D Nem ez volt a kérdés. De ok!
2011. jún. 2. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!