Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejön? \lent\
Nektek bejön egy olyan lány, aki megértő, kedves, aranyos, nem sovány, de nem is kövér, kicsit magas, barna közepes haj, barna szem?(:
13/L
7# Az írás stílusodból ítélve neked kéne tanulni, nem a kis hölgynek. 13 évesen már nem olyan hülye gyerek, természetes, hogy ebben a korban kezdi érdekelni, hogy bejön-e a fiúknak. És nem azt kérdezte, hogy ki feküdne le vele, hanem, hogy tetszene-e valakinek.
Kedves kérdező, így elég nehéz elképzelni. Természetesen ha a felsoroltak közül, mindegyik belsőségi érték illik rád, nagyon sokaknak bejönnél, de a külsőségeket nem tudjuk elképzelni ennyiből. Mert lehet a lány ilyen is:
Meg ilyen is:
:)
ha csak ennyit tudok róla simán, de lehet rusnya vagy, lehet királylány :D meg a szépség mindenkinek mást jelent :) Kép nélkül ne is kérdezz ilyet xd
Am nekem nem baj a korod csak azok a fránya törvények hogy rohadnának meg :DDDD
F19
a barna szemen kívül én is ilyesmi vagyok XD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!