Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/25 anonim válasza:
nekem nem szimpi de biztos van akinek tetszik :)
2/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, de a feje nem tetszik.
Viszont alakra tökéletes.
3/25 anonim válasza:
IGEN..! Te ilyen vagy? Van barátod? :DD
4/25 A kérdező kommentje:
Nem a feje a lényeg hanem a teste, és igen hasonló testem van, és nincs barátom
2011. dec. 5. 22:37
6/25 anonim válasza:
Túlsúlyos a nő, de nagyon szexi. Jó a teste, és plusz pont a magabiztosságáért, abból, ahogyan pózol látszik, mennyire elégedett magával, ez tetszik. Szóval nincs barátod, mhhmm... mennyi idős vagy? :D
7/25 A kérdező kommentje:
akkor most kövér vagy sexi??? nem mindegy. Kor??? Mennyi volna a jó??
2011. dec. 5. 22:50
8/25 anonim válasza:
A kettő nem zárja ki egymást. Igencsak telt a leányző, de nagyon jó ránézni. De ne legyél már ilyen paprikás... én 20 feletti kornak örvendeznék..?
9/25 anonim válasza:
Ez nem sexy,ez kövér.Nem értem,hogy miért bugyiban fényképezik:S:S...uhhh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!