Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 13 évesen Adam Gontier nagyon bejön? :$ 33 éves kép lent.
2012. jan. 2. 02:14
2/16 anonim válasza:
Eddig 15 éves hasonmása kellet, csillapítsd magad kislányom.
3/16 anonim válasza:
Gondolom ő valami rock együttes énekese vagy mi...a tinik mindig ilyen sztárformákra buknak. De mért nem magyarok közt keresgélsz? Azt még talán meg is ismerheted..ott van pl. SP. Jaa mondjuk...bocs az én dugom.
Sziasztok Fluor voltam!
4/16 anonim válasza:
B+ megint kiírod ezt a kib*szott kérdést? -.-
5/16 anonim válasza:
6/16 A kérdező kommentje:
nekem nem kellett 15 éves hasonmása. O_o a fluoros hozzászólás nagy. :'D egyébként nem vagyok olyan tipikus sztárokért rajongó meg ilyenek. a zenéjüket imádom legjobban. csak az tény hogy bejön...
2012. jan. 2. 02:20
8/16 A kérdező kommentje:
azért írom ki mert kezdek aggódni azért hogy ez természetes-e....
2012. jan. 2. 02:21
9/16 A kérdező kommentje:
nem. :D
2012. jan. 2. 02:21
10/16 anonim válasza:
Természetes b+,csak húzz már lefeküdni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!