Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit tudnék tenni?
Egy csomó kérdést feltettem már.. nem részletezném őket.. de nagyjából mind arról szólt hogy "Tetszem e neki?" leírtam mindent.. a közös barátaink és a GYIK-esek szerint is kölcsönös a vonzalom.. De tudni kell hogy félénk srác.. és én sem vagyok egy túl bátor emberke.. ha meg is mondanám neki hogy szeretem ki tudja tényleg kölcsönös e?!
A szemezés a mosolygás bálokon a tánc mindig megy.. egy helyre járunk táncolni ott is mindig együtt vagyunk..
De mégis csak Ő a fiú.. én sokat mosolygok és "bátorítom" vele még akkor is tök kedves vagyok mikor mindenki mást a picsbe küldök már.. szóval nemtom mivan.. :/
Hogyan tudnám "bátorítani"?? Milyen jeleket kéne még adnom?
mind2en 14
Első: Mit csinálni? o.O
Második.. hát de na.. gerincet növeszteni nem kis idő.. xP
Hát nem tom.. :// szombaton bál lesz.. és meg "fenyegetett" hogy ha nem megyek akkor elrabol.. .:"D
De mindenképp megyek.. :))))))
De mégis ott hogy?! Miközben táncolunk ált. össze vagyunk borulva nem beszélgetünk.. :'D
Kérdezd meg, hogy "Hogyhogy mindig velem táncolsz?:)" és mosolyogj hozzá nagyon édesen. :D Meg a kérdés közben nézd a földet, aztán pillants fel rá.
Nekem nagyon bevállt, a srác azt felelte, hogy "mert szeretlek" és átölelt. Pedig az én esetemben nem volt annyira biztos a vonzalom, mint a tiédben. ;)
14
Váágom..:D
Hát remélem nem fognap pijázni.. :'D
Múltkor Romániában nekem kellet rá vigyáznom.. -.-"
Másnap mikor józan volt szépen kioktattam.. de csak egy öleléses bocsi volt a válasz.. :$ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!