Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találjam meg őt ezek alapján közösségi oldalakon?
Keresek valakit, de a neve túl gyakori, több ezer van belőle.
Tudom hol él, mikor született, hol végzett a suliban.
Hogy keressem meg? Ha beírom a FB-on akeresőbe pl a születési dátumot, semmit nem hoz ki.
Hogy keressek rá?
esetleg suli??
vagy esetleg keresd meg élőben? és kövesd addig amíg olyan helyre nem ér ahol hozzá tudsz szólni
és ha nincs is kint neki hogy kapcsolatban van és annak ellenére még is???
nekem sem volt kint soha h kapcsolatban vagyok e és ha igen kivel...
Személyes tapasztalatom, hogy a FB-nak egy rakás fos a keresője.
Én a helyedben megpróbálnám iwiw-en is megkeresni, ott jóval bővett részletes keresési lehetőségek vannak.
Vagy esetleg akiről tudod, hogy az általad keresett személy ismerőse, és azt a valakit megtalálod a közösségi oldalon, akkor az ő ismerőseit is érdemes végignézned. Egy kicsit időigényes, de én gyakran megtalálom így, akit keresek.
Sok sikert!
én is talán iwiw keresőt ajánlom, mert ott be tudod állítani, h melyik város, hány éves az illető (vagy hány év körül lehet)... persze ha mondjuk 18 alatti, akkor vallszeg nincsen iwiwje, mert egy idő után nem volt olyan népszerű...
én FB-on úgy keresek rá emberekre, h beütöm a nevét, aztán kidob egy csomó találat, akkor beírom a várost. ez persze akkor nem működik, ha NAGYON gyakori a neve ÉS nagyvárosban lakik. nekem általában szerencsém van, mert habár múltkor is csak a keresztnevét tudtam a srácnak (sőt, a becenevét, ami alapján nem volt egyértelmű, mi a neve, mert két nevet is becéznek úgy), beütöttem, de arra emlékeztem, hol lakik, beütöttem és végigzongoráztam azokat, akiket esélyesnek tartok, képek, adatok alapján és meg is találtam. szemfülesnek kell lenni. :)) hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!