Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jól cselekedtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jól cselekedtem?

Figyelt kérdés

Jártam egy sráccal ...

és amikor kimentünk a haverokkal mindig kihívtam de sohasem ért rá..

Oké ezt elfogadtam .. Egyszer elmentem hozzá és becsöngettem kijön az apja és megkérdezem ,hogy hol van a pasim erre ő a barátjánál (aki egy csaj ) oké.. kezdtem dühös lenni . mikor megláttam elhívtam sátorozni .. de ő nem jött el .. de mi előtt elhívtam volna megkérdeztem h hol volt és ő elmondta h a barátjánál aludt .. Erre pár nap után megint lemegyek hozzá és kihívom és azt mondja hogy nagyon fáradt és nem szeretne most kijönni.. Oké valahogy bele estünk a témában hogy ki hol aludt és elmondta hogy a barátjánál (aki egy csaj ) Én meg kamuból beadtam hogy az egyik legjobb haveromnál aludtam mert kíváncsi voltam ,hogy hogy reagál .. de másnap elmondtam neki hogy nem is így van mert nem aludtam a haveromnál és ő nem hitte el és mondtam ha a nem hiszed el akkor mondtam neki hogy oké akkor vége ... szerintetek is rosszul döntöttem .. ???

#pasi #és a csaja..
2012. aug. 19. 00:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18 éves korodra nagyon gyerekes vaagy
2012. aug. 19. 10:03
 12/13 A kérdező kommentje:

A basszus is és ha tényleg 18 éves akkor mi van??

Amúg is a GYAKORIKÉRDÉSEK.HU-t nem azért találták ki hogy kritizáljuk egymást hanem hogy segitsünk!!

Vissza térve szerintem nagyon jól döntöttél ha nem is vagy 18 éves akkor okos vagy hogy igy döntöttél!!

2012. aug. 31. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Epic fail...
2012. aug. 31. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!