Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lelkiismeret furdalásom van....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelkiismeret furdalásom van. Mit csináljak? :|

Figyelt kérdés

előszöris bocsi, h ideirom, de nemtudtam hova sorolni.

van egy barátnőm akinek a szülinapi buliján voltam ma, de elkisért a másik barátnőm, de ő engem várt a parki padon ülve. mondtam, h csak fél óráig maradok, de nem úgy sült el, mert a buli közepén nem mondhatom azt, h most megyek..3 órát voltam a bulin, de a barátnőm ott várt...nagyon lelkiismeret furdalásom van ezmiatt..:/ a barátnőm aki rám várt az meg most nemakar velem szóbaállni..mit csináljak.?

normális válaszokat, bocsi ha van benne helyesírási hiba.

14l

2012. aug. 18. 20:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Bocsi 6osnál a pont! Illene odafigyelni! Ez szemét dolog volt a barátnődre nézve! Bemész a bulira, boldog szülinapot, aztán ennyi. Szegény barátnőd! Csoda, hogy megvárt
2012. aug. 18. 21:34
 12/20 A kérdező kommentje:
nem várt meg, mert irtam neki h menjen haza és nagyon sajnálom..
2012. aug. 18. 21:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy se őt, se téged nem ismerlek. Lehet ő se különb, de úgy te se. Az a szituáció amit te okoztál az érthető. Bocsánatot kértél és ez oké. Azért a talpát se kell lenyalni. Ha továbbra se engesztelődik meg akkor az ő gondja. Nem kevés idő a 3 óra este (gondolom este volt), ezért megkell értened az ő helyzetét is. Türelem rózsát terem. Várj és ne kapkodj.
2012. aug. 18. 21:37
 14/20 anonim ***** válasza:

És még szóba áll Veled? 11. voltam.

Ez csúnya dolog, még, ha nem is volt igazam.

2012. aug. 18. 21:37
 15/20 A kérdező kommentje:
délután volt..én tavaly másfél órát vártam rá, mert ő fürdött és hajat vasalt..
2012. aug. 18. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:
Bocs 14. voltam. Egy részt kihagytam a kommentedből. Hát ezek után, megértem, hogy nem áll veled szóba. Képzeld magad az ő helyébe! Neked hogy esett volna?
2012. aug. 18. 21:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nyald ki:))
2012. aug. 18. 22:05
 18/20 A kérdező kommentje:
nagyonvicces...:D:|
2012. aug. 18. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha írtál neki sms-t, hogy ne várjon, akkor magára vessen. De egyébként tényleg nem volt szép dolog amit csináltál. Úgyis meg fog bocsátani. Nem kell 100x bocsánatot kérni tőle, egyszer megtetted, elég volt,esetleg még valami aprósággal kiengeszelhetnéd.

3. válaszoló

2012. aug. 18. 23:17
 20/20 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm.:)
2012. aug. 18. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!