Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szüntessem meg a lelkiismeret furdalásom?
1 hónapja kb lecumiztam egy pasit.Azóta nagyon szarul érzem magam.nem merek tükörbe nézni.úgy érzem el veszett a büszkeségem.Most már rájöttem ,hogy 100%-ban heteró vagyok.De akkor is lelkiismeret furdalásom van. Hogyan felejthetném el a történteket?
15/f
Sehogy... életed végééig végig fog kísérni, ahogy a többi hibád is. Még szerencse, hogy nem "súlyos" eset történt.
De ilyen az élet! Legközelebb meggondolod, hogy érdemes-e minden hülyeségben benn lenni. :P
bárcsak azt mondhatnám h részegen történt de nem.
Sajnos kb 2 éve hagyott el életem szerelme és nagyon fájt.Azóta nem sikerült barátnőt találnom és talán ez is közre játszott
"Sajnos kb 2 éve hagyott el életem szerelme és nagyon fájt.Azóta nem sikerült barátnőt találnom és talán ez is közre játszott."
bocs, de ez annyira nevetséges. 15 éves vagy...........
amúgy ettől nem vagy b.uzi, de valami hajlam biztos van benned :)
Ajánlanám neked drága jó cimborám, A Sast:
hülyék kíméljenek jó?
most semmi kedvem velük foglalkozni
Mi vagyunk a hülyék?:D Te szoptál le 13 évesen egy pasit:D
Te kis f@szszopó :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!