Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a dologról? (többi lentebb)
A helyzet a következő: Melóhelyemre olyan két hónapja érkezett egy új koleganő. Már kezdettől fogva sokkal barátkozósabb, nyíltabb volt mindekivel, mint aamit az új emberektől megszoktunk (5éve dolgozok a melóhelyemen). de velem valamiért az első 2 hétben távolságtartó volt. Nem is törődtem vele, én normális voltam vele, mint mindekivel, gondoltam nem csípi a fejem, van ez így nem tulajdonítottam neki nagy gondot. Ám egyik nap eléggé el voltam havazva tenni való terén, mire odajött és se szó se beszéd nekiállt segíteni. Attól a naptól kezdve egyre jobban kezdett megnyílni felém is. Majd egy-két hét múlva azon kaptam magamat, h keresi a társaságom pl. ha éppen nincs dolga odajön és segít, vagy csak beszélget. Ebben semmi különös, mert ha éppen nincs melója máshoz is oda szokott így menni, de ami "érdekes" a dologban, h ha többen vagyunk éppen bent, akkor is hozzám jön oda a legtöbbször dumálni. Egyik nap ebédszünetnél is megkérdezte, h eszünk e együtt, és azóta mindig velem jön kajálni. Sokat viccelődünk egymással, elvagyunk együtt. A számcsere is érdekes volt, én poénból mondtam, h adja már meg (gondoltam úgy is kinevet az annyi) mire, ő azonnal lediktálta és nem így mosolyogva, hanem komoly stílusban. Tegnap pl. mielőtt bementünk melóba elhívott kávézni, mondom nincs nállam apró, mire ő se szó se beszéd vett nekem egyet. Na és a lényeg mert már sokat írtam, h megkedveltem őt ez az idő alatt és érzem, h kezdek vmi iránta érezni. A gondom viszont a következő 1. munkatárs, mivan ha nem megy a dolog és elmérgesedik a viszony, azt akkor meg nap mint nap (heti 6 napot dolgozunk minden héten) vele kell lennem. 2. Én 23. vagyok ő 31. egyeltalán van esélyem egy ennyivel idősebb nőnél? 3. van egy 6 éves fia az előző házassgából, és hát egy gyerekes anyát nem tom, h hogyan lehetne meghódítani. Na és itt jön a dolog lényege, h egyeltalán merjek kezdeményezni nála vagy hagyjan a csába? Mert nem tom, h hogyan érez, mondta, h kedvel de nem tom, h baráti ez, v több?
Szóval nektek így az egészről mi a véleményetek? Mert én tanácstalan vagyok.
Ha bejön és szeretnéd, akkor próbáld meg. Mi veszteni valód van?
Ha nem akarja úgy is közölni fogja, majd égsz egy kicsit azt cső.
Szerintem cselekedj.
Szerintem az elején azért volt távolságtartó, mert bejöttél neki, de eleinte nem tudta eldönteni, hogy most tényleg belevágjon-e ebbe, vagy csak egyszerűen bátorságot gyűjtött. Aztán az, hogy direkt keresi a társaságod, többet mond minden szónál.
Szerintem próbáld meg, lehet hogy erre vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!