Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a baj velem, amit gondolok? (lentebb)
Gyakran látok jó csajokat olyan pasikkal, hogy uhh.. -.-" Igen, irígység is beszél belőlem egy kicsit, bevallom, mielőtt még valaki ezzel jönne!
Most lett vége egy fél éves kapcsolatomnak, és néha úgy érzem, hogy nagyon ragaszkodó voltam a csajhoz, az volt a baj, azért nem rajongott annyira értem már az utóbbi időben, mert túlságosan is elbízta magát, h mindent megtennék érte.
Aki nekem bejön, gyakran írok rá facebookon, (tehát kezdeményezek), esetleg ha találkozok vele, odamegyek hozzá, beszélgetünk, stb... és néha úgy érzem, hogy így le se sz*rnak. Akiknek én tetszek, és ők nemhogy külsőre, még belsőre is alig-alig jönnek be, azok meg nyomulnak rám. :S
"Gyakran látok jó csajokat olyan pasikkal, hogy uhh.. -.-"
1.Mert a pénzre mennek
2.Van akinek nem a külső számít
3.A kettő együtt
A csajoknak is hasonló a problémájuk általában. Illetve az általad leírtak és az ő helyzetük szépen kiegészíti egymást.
Szóval: a lányok is arra panaszkodnak, hogy aki után "futnak", akivel túl odaadók, az le se sz.rja őket, az olyanok viszont, akik nem tetszenek, csüngenek rajtuk.
Valami középút kellene mindenkinek, érezze a partner, hogy fontos, de ne bízza el magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!